Венета Райкова шокира зрителите на Нова ТВ с разкритие за Евгени Минчев в ефир!

Венета Райкова хвърли голямата бомба във "ВИП Брадър". Тя разкри какъв всъщност е Евгени Минчев. Оказва се, че той не е изобщо толкова мил човек, за какъвто се представя на всички зрители пред екраните. Венета обяви най-откровено, че Евгени често налитал на бой, особено когато е подпийнал, видя Kliuki.bg.

"Лично аз съм била свидетел как Евгени започва да рита и блъска свои гости на светски мероприятия, организирани от него. Някои от потърпевшите са дори негови приятели, с които си е пиел питието само преди минути. Просто Евгени се превръща в друг човек и полудява, когато пийне малко, а и не само." - разкри в ефир Венета Райкова.

[caption id="attachment_325715" align="alignright" width="300"]Венета Райкова хвърли бомбата във "ВИП Брадър" Венета Райкова хвърли бомбата във "ВИП Брадър"[/caption]

Главната тема на днешното живо предаване на шоуто стана враждата на Евгени Минчев с Камелия Воче. Очевидно е, че Венета Райкова е на страната на дамата и изобщо не харесва Евгени. Това обаче едва ли е причината блондинката да хвърли бомбата в ефир. Тя даже се подписа с двете си ръце в твърдението си.

Скандалът между Минчев и Воче е един от най-грандиозните в цялата история на "Биг Брадър" у нас, счита Венета Райкова. Камелия твърди, че Евгени е "крадец на хора" и дължи големи суми на свои гости. Той пък казва, че тя е негово творение и без него нищо е нямало да излезе от нея като известна личност.

Венета Райкова познава много добре напрежението в Къщата. Тя самата не си сдържа нервите на няколко пъти, когато участваше във "ВИП Брадър" преди години. Тогава тя изпадна в люти скандали с Азис, които в крайна сметка белязаха отношенията й с него завинаги. До бой обаче не се стигна, а сега Венета е убедена, че ще има такъв между Камелия и Евгени.