Дали вярваме в зодии и има ли връзка между това, което сме като зодиакален знак, и нашата вярност в любовния живот?!Kliuki.bg

ви представя своята гледна точка за връзката между любовта и различните зодии!

Повечето от представителите на зодия Риби, Скорпион и Рак са определяни като много верни половинки и личности, които определено вярват в любовта и романтиката, но често прекаляват със своята чувствителност.

Въздушните знаци в лицето на Близнаци, Везни, Водолей са считани за по-лекомислени и по-нестабилни, когато се отнася за любов и обвързване, но те са доста обичливи и човек лесно се привързва към такъв представител на описаните зодии.

Като особено праволинейни и верни по принцип се считат зодиите на Земята - Козирог, Дева, Телец, но пък силните им материални желания и желание за себеизява или амбиция се сочат като качества, които могат да затруднят връзките им. При все това те категорично като цяло се считат за моногамнии и търсещи идеалната любов.

[caption id="attachment_325983" align="aligncenter" width="299"]Любовта при различните зодии е различна Любовта при различните зодии е различна[/caption]

Последни по категория са огнените представители на зодиакалния свят - Лъв, Стрелец, Овен - пламенни и много емоционални, но често силно непреклонни и доста търсещи приключения по природа, Стрелец определено имат проблем с верността, Овен това е сред зодиите с най-трудно примирим нрав и пословичен инат, което е трудно за всеки. Лъв са традиционно верни, но доста налагащи се в една любов.

[caption id="attachment_325985" align="aligncenter" width="300"]Колко сме верни в любовта Колко сме верни в любовта, има ли връзка нашата зодия[/caption]

Едни от най-семейните и постоянни в любовта са определяни представителите на зодиите Козирог, Дева, Телец, Скорпион, Риби, коментират астролозите. Разбира се, за всички тези, които са от останалите зодии, любовта е чувство, което се появява неочаквано и всичко е много индивидуално, независещо само от зодия. Вярност има, щом има и любов, ако се появи проблем или разочарование, може да се стигне и до изневяра, а понякога просто се влюбваме без да сме го искали или планирали.