Кали показа своята типична доза високомерие и разнищи Елена Кучкова!

Певицата Кали даде да се разбере, че ще бъде сред лидерите на "ВИП Брадър". Тя разнищи плеймейтката Елена Кучкова с провокативни въпроси, на всички от които не получи отговор, научи Kliuki.bg. Фолк дивата унизи Мис Плеймейт, питайки я как точно се издържа, след като няма официална работа. Основните доходи на Кучкова идвали от снимане във видеоклипове и списания, собствени фотосесии, ревюта и т.н. Кали обаче бе категорична, че това не е постоянна работа и е трудно само по този начин човек да се издържа. Тя даже обяви, че една подобна изява се заплаща с от 250 до 300 лв. Ели обаче отрече да получва толкова пари, а сумата била много по-голяма. Плеймейтката дори сподели, че само едно посещаване на фризьора й струвало 100 лв.

[caption id="attachment_326014" align="alignright" width="300"]Кали разнищи с въпроси Елена Кучкова Кали разнищи с въпроси Елена Кучкова[/caption]

Най-вероятно скритият подтекст, който вложи Кали, е в страничните пари на Елена Кучкова, които не са изработени лично от нея. Отдавна се говори, че всяка плеймейтка се издържа с помощта на богати господа. Биляна Евгениева, която остана след Кучкова в "Мис Плеймейт 2013", е живият пример за това. Тя се надяваше Христо Сираков да й осигури добър живот, но грешката й "Благой Георгиев" сложи край на надеждите.

Елена Кучкова отнася доста подигравки от съквартирантите за своята суетност. Вчера дори тя им се разсърди за думите им по нейн адрес зад гърба й и не пожела да вечеря на една маса с тях. Определено обаче Ели не показва някаква класа в Къщата. Освен с неясните си доходи, тя не е симпатична на мнозина и с друго. Плеймейтката не спира да обижда Йорданка Христова, наричайки я "бабичка".

Кали има няколко дипломи за висше образование и затова попита Елена Кучкова защо не иска да работи в сферата на икономиката, каквото е учила. Блондинката обаче не желаела да работи това, което изненада певицата. Самата Кали обаче няма право да се възмущава, защото почти всичките й дипломи засега не й носят никакви пари, а се прехранва само с пеене.