На пролет се очаква вторият наследник на короната на Острова - по последни данни Кейт Мидълтън трябва да роди през месец април на следващата година!

След като се разбра, че чакат второ бебе в кралското семейство, по непотвърдена информация към момента Кейт е в началото на третия месец от бременността си. Тя е отложила всичките си ангажименти, свързани с различни публични изяви или пътувания. Подобно на първата си бременност, и сега Кейт Мидълтън се чувства доста зле, отпаднала, с постоянно гадене и неразположение, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_326075" align="alignright" width="300"]Прекрасната херцогиня на Кеймбридж в очакване на второто си дете Прекрасната херцогиня на Кеймбридж в очакване на второто си дете[/caption]

Засега не се дават повече данни относно състоянието на Кейт Мидълтън или подробности за очакваното бебе, например пола му или нещо друго. Първородният син на Уйлям и Кейт - принц Джордж, бъдещ наследник на трона на Великобритания, се роди неотдавна, през 2013 година. Скоро той ще се радва на братче или сестриче.

[caption id="attachment_326070" align="alignleft" width="300"]На пролет се очаква втори наследник на короната на Острова На пролет се очаква втори наследник на короната на Острова[/caption]

След като баща му се отказа от трона в негово име, очаква се следващият носител на короната на стане Уилям, а бебето Джордж е първият възможен след него като негов син, счита Kliuki.bg.

[caption id="attachment_326071" align="alignright" width="300"]Младото кралско семейство с първородния си син принц джордж Младото кралско семейство с първородния си син принц Джордж[/caption]

Припомняйки си какви тържества и щастие беше на територията на Великобритания при раждането на престолонаследника Джордж, се очаква и сега за второто бебе радостта и еуфорията да завладеят островната държава. Разбира се, поводът е прекрасен, живот и здраве, дано всичко премине добре и Кейт роди здраво бебе за втори път.

Както писахме вече, възлюбената на принц Уилям се намира в деликатно състояние и трябва да си почива доста, ако иска цялата й втора бременност да протече безпроблемно. Затова в момента съпругът й е безкрайно внимателен с нея и изпълнява всяко нейно желание.