Капризната Елена Кучкова отново прикова вниманието

Плеймейтката Елена Кучкова била скъп модел, но не за подиума, а за леглото. Всеки, които си поискал правещата се на принцеса моделка можел да я има. Но срещу „скромната” сума от два бона на вечер.

„Царицата на интригите” не правила компромис с парите дори и за тези, които не веднъж се ползвали от услугите й. Една от най-разглезените и вечно мрънкащи съквартиранти във ВИП Брадър-Образцов дом имала в леглото си няколко известни имена. Но 25-годишната мома от Пазарджик упорито криела имената им.

[caption id="attachment_326144" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова била скъпо платена Елена Кучкова била скъпо платена[/caption]

Тя само заявявала, че е мачкала чаршафите с двама депутати. Заради собствената си сигурност Елена не издавала дори и от коя партия са политическите мъже. Според горещата клюка Елена Кучкова предоставяла и платени горещи ласки в кревата и на представителки от своя пол. В „тефтерчето й” сред най-постоянните й клиенти фигурирало името на известна пловдивска адвокатка.

Моделката Елена Кучкова обаче не споменавала и буква от името й, тъй като правистката имала семейство, съпруг и дете, пише в. „Всеки ден”. Сред клиентите й бил и мастит подземен бос, който обслужвал империя в югоизточната част на страната. Той владеел пазара на забранените медицински вещества в морския град Бургас, в Ямбол и Сливен.

Известен е неистовия копнеж на плеймейтката да попада под прожекторите. Преди известно време моделката Елена Кучкова скандализира с гадже фантом. Креватната принцеса хвърли в публичното пространство, че любовника й е депутат и ще ходи в Европарламента, припомни Kluiki.bg. Миската до такава степен разбуни духовете, че дори пусна кадри от дома му.

Медиите веднага насочиха вниманието към Ангел Джамбазки. Манекенката имаше в пръст в това, защото казваше, че той е млад, способен и заможен. Депутатът дотолкова беше втрещен от нездравото любопитство към себе си, че даде пресконференция, на която отрече изобщо да познава дашната мома. Елена Кучкова не за първи път скандализира обществото с цел пиар.

Още с влизането си във ВИП Брадър манекенката взриви аудиторията с недоволството си, че в Къщата няма подходящи мъже, а само бабички, обратни и пенсионери. После пък се разсърди на Големия брат, че не може да срещне любовта на живота си. А уж Елена Кучкова имала гадже, което не е депутат, но е младо и облечено във власт и с пари. Дали това не е поредния жалък опит на капризната платена мома отново да обърне светлината към собствената си персона.