Жени Калканджиева също пази дълбоко своя скрита тайна

Жени Калканджиева прощава с лекота изневерите на Тачо, защото и тя е попаднала в капана на любовния триъгълник.

Шестата по хубост в света се оказа, че живее под един покрив в Къщата на ВИП Брадър с бивше гадже, пише ПИК. Той се оказа моделът Мартин Маринов, с когото синеоката красивица имала горещ любовен роман още преди женитбата си с Тачо.

[caption id="attachment_326148" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева е под един покрив с екс гадже Жени Калканджиева е под един покрив с екс гадже[/caption]

Припомняме, че Мис България не отвъртя шамари на любовницата на мъжа си Зорница Линдарева. Въпреки че зевзеците очакваха женски бой това не се случи. Жени Калканджиева съвсем радушно и дори като част от пейзажа прие идването на моделката Зорница Линдарева в Къщата на бароковия разкош.

Още с влизането си във ВИП Брадър, любовницата на Тачо бе изпратена от импровизираното бюро в лицето на естрадната дива Йорданка Христова и светския лъв Евгени Минчев в мизерията на работническото общежитие. Там тя пред устатата водеща на бившото предаване „Скандално жълто” Албена Вулева разказа как се е запознала с Тачо. След като свалката се случила , двамата заживели заедно няколко месеца, припомни Kluiki.bg.

Зорница не показа и капка съжаление, че е живяла с женен мъж. Според миската бракът бил остаряла институция, при която се отнема свободата на човека. Тя още хранела топли чувства към мъжа на шефката на модна агенция „Висаж” и за нея той си оставал „харизматичен и готин пич”.

Но същият чаровник й вдигна невероятен скандал в Къщага, като се зарече да я „съсипе и й вземе всичко”.

Тачо избухна към бившата си любовница заради тайната, която таял в себе си. Той разбрал, че докато двамата мачкали чаршафите, Зори въртяла паралелна връзка и с Малък Тошко. Това била причината Тачо да изстине към нея и да я зареже.

Но с това интригите около семейството на Жени Калканджиева и Тачо не спират. А продължават с миналата любовната връзка на Жени с модела Мартин Маринов. Според мълвата манекена, който живее в Ню Йорк още обичал Жени, но пътищата им се разделили и тя сключила брак с Тачо. Засега двамата бивши любовници успявали да запазят тайната си, но след като тя излезе наяве, не се знае колко взривоопасни ще бъдат последствията.