Слави Трифонов показа на Николета още от началото кой дърпа конците!

Огромен скандал се завихри в нюзрума на Би Ти Ви преди два дни, когато най-новото лице на медията - Николета Лозанова публично се разрева в нюзрума на телевизията. Причината за истерията й е Слави Трифонов, който още от самото начало й показа кой дърпа конците. Но го направи по най-бруталния начин.

Слави Трифонов предизвика истерията на Николета Лозанова като спря пилотния епизод на новото й предаване "Папараци". То бе рекламирано дни наред и трябваше да стартира тази неделя след първия епизод на "Гласът на България", от 22 часа. Е, това обаче не се случи, въпреки че феновете на Николета го очакваха с нетърпение.

[caption id="attachment_326204" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов спря предаването на Николета Лозанова като дори не си направи труда да я уведоми[/caption]

"Слави Трифонов взе решението Николета да стартира седмица по-късно, идната неделя, а причината бе повече от логична - Слави искаше целият интерес и внимание на зрителите да остане върху "Гласът на България" и да не се размива с второ ново предаване същата вечер. Погледнато реално, преценката на Слави Трифонов е съвсем правилна, но Николета не го разбра", коментират очевидци, видели истеричните сълзи на плеймейтката в нюзрума.

Съпругата на Валери Божинов се намирала там и говорила с новите си колеги, когато й съобщили новината за решението на Слави Трифонов, вече одобрено от шефовете на медията. Първоначалната реакция на Николета Лозанова била да се развика и фръцне, но миг по-късно се осъзнала и просто заплакала, разказват присъстващи на драмата.

До момента поне Слави Трифонов и Николета Лозанова не са се срещали очи в очи, но Дългия бил моментално уведомен за задочния си скандал с жената на Валери Божинов.

"Николета е още нова, но ще свикне. В Би Ти Ви тя няма да има възможността да си разиграва коня така, както й скимне и ще разбере, че не може да стъпи и на малкото пръстче на Слави Трифонов що се отнася до авторитет и ръководни правомощия. И колкото по-скоро го осъзнае, толкова по-добре за нея", убедени са новите колеги на капризната красавица.