Евгени Минчев се разплака заради скандалите в Къщата, другите го утешават!

Евгени Минчев продължава да се натиска в центъра на повечето скандали в Къщата на "ВИП Брадър". Този път той дори се разплака, което за него било прецедент на публично място от 30 години насам. В причина се превърнаха разногласията му с Йорданка Христова. Двамата първоначално започнаха шоуто като първи дружки, но след като се опознаха, разбраха, че не могат да се понасят.

Главните аргументи на Евгени Минчев в споровете с Данчето са свързани с нейната щерка Ивана, която харесва жени. Наистина е доста долно от негова страна да се опитва да обижда певицата по този начин, след като всички знаят, че и той не е нормален в това отношение. Не е ясно обаче как и защо се получи такава огромна вражда между двамата.

[caption id="attachment_326267" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев плаче като бебе, а Елена Кучкова го утешава Евгени Минчев плаче като бебе, а Елена Кучкова го утешава[/caption]

Kliuki.bg припомня, че снощи станаха ясни номинациите на съквартирантите. Евгени Минчев и Йорданка Христова се номинираха взаимно, което беше израз на тяхната взаимна неприязън. Както писахме вчера, малко по-рано Евгени се бе провъзгласил сам за най-голямата звезда в Къщата, което беше пък удар под кръста за Йорданка.

Така се стигна до сълзите на Евгени Минчев, които шокираха мнозина. Естествено е някои да се съмняват в истинността им, тъй като Минчев през годините се е доказал като човек, който умее да влиза в роли. Напрежението на "ВИП Брадър" обаче винаги оказва влияние, защото много от участниците в цялата история на шоуто вътре се пречупват и зарязват всякакви маски и задръжки.

Още снощи Евгени Минчев искаше да напусне Къщата, но в последствие размисли. После пък той разбра, че е на второ място по номинации, което говори, че не е харесван от другите. Може би и това му въздейства в случая, за да се разплаче, тъй като всички познати на Евгени твърдят, че той е човек, който има нужда да бъде харесван, а в Къщата това очевидно не е така.