Жени Калканджиева и Тачо опитаха да излъжат зрителите, а Биг Брадър им помагаше!

Огромната лъжа на Жени Калканджиева и Тачо лъсна. Двамата влязоха във "ВИП Брадър" уж с цел да изгладят взаимоотношенията си, но това е било долна измама и гавра със зрителите. Всъщност Жени и мъжът й са разделени от месеци и изобщо не живеят заедно. Тези 10 дни в Къщата досега са най-големият период на съвместното им съжителство от много време насам.

Причината да се появят в шоуто е изцяло свързана с пари, научи Kliuki.bg. Двамата са си договорили отлични хонорари, но Биг Брадър ги е заставил да влязат като все още обвързана двойка, за да може в последствие да им натресе Зорница Линдарева и да се получи жалка пародия на любовен триъгълник. Не се получи, защото нито Жени Калканджиева, нито Стефан Манов има актьорски талант.

[caption id="attachment_326443" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева и Тачо опитаха да преметнат зрителите Жени Калканджиева и Тачо опитаха да преметнат зрителите[/caption]

Познати до двойката разкриха, че Мис България 1995 е изхвърлила съпруга си още в момента, в който е разбрала за забежката му със Зорница. Дори двамата в момента водели дело по своя развод, но това се крие от Биг Брадър, при това съвсем умишлено. Сега става ясно и защо Жени Калканджиева прие така равнодушно срещата си с Линдарева. Тя просто вече не изпитва чувства към Тачо. А и моментите на любов между уж семейната двойка липсваха през тези 10 дни в Къщата, но ставаме свидетели на безкрайните напивания и дори обиди между двамата.

"Или ще се преоткрием, или всичко ще свърши." - бяха думите на Жени Калканджиева при влизането й във "ВИП Брадър". Може би не звучат като лъжа, тъй като това може да се погледне от няколко гледни точки. Но намерението на Жени е било ясно. Тя ще си вземе хонорара и ще се разведе с Тачо. Всичко между тях в Къщата е един цирк, понеже и двамата знаят, че всичко е свършило отдавна.