Тачо на Жени Калканджиева далеч не е толкова онеправдан и засегнат, колкото изглежда!

Жени Калканджиева и съпругът й Тачо /за когото не е ясно колко време още ще продължава да й е официално съпруг/, се превърнаха в основната тема на Вип Брадър през този сезон. Скандалите, обидите и лъжите помежду им, които излязоха наяве, превърнаха всички досегашни драми в детски приказки за лека нощ. А снощи беше кулминацията на всичко, когато плочата се обърна и от основен виновник Тачо се превърна в онеправдан.

Мъжът на Жени Калканджиева избухна в Къщата - разбира се, в доста нетрезво състояние и наговори куп приказки, от които се оказа, че той е невинният, а изневярата му със Зорница Линдарева била само ответна реакция на няколко предателства на Жени Калканджиева преди това.

[caption id="attachment_326441" align="alignright" width="300"]Тачо Защо Вип Брадър скри от зрителите истинското лице и агресията на Тачо?![/caption]

Тъкмо да повярваме, че Тачо е нараненият обаче, стана ясно, че Вип Брадър е скрил от цяла България истината за него - а именно физическата агресия, която той е проявил в Къщата, пред очите на съквартирантите.

Моделът Мартин скандално разкри, че е бил сериозно наранен от Тачо в момент на ярост. Половинката на Жени Калканджиева налетял на Мартин след признанието му, че е спал с шестата по красота в света. Видимо прекалил с чашките, Тачо започнал да чупи чаши и с една от тях порязал манекена Мартин. Когато кръвта текнала, всички съквартиранти се изплашили не на шега и едва успели да усмирят Мартин.

Това обаче не е единственото, което остана скрито от зрителите по отношение на персоната на Стефан Манов. След разпрата с Мартин, Тачо не се кротнал, а напротив - кой знае защо той налетял на лорд Евгени Минчев за шок и ужас на всички останали.

Камерите в Къщата на Вип Брадър показаха съвсем малко от разпрата на Тачо с Евгени Минчев, след което обаче бързо отклониха вниманието си от тях, а и те така или иначе се намираха в доста отдалечена позиция, за да се види всичко ясно.

Тези скрити истини, които Вип Брадър спести на зрителите, ни карат да се запитаме дали наистина Тачо е онеправданият в скандала с Жени Калканджиева или някой се опитва да го превърне в нещо, което той самият не е?! Предстои да разберем.