Асен Блатечки шокира целия персонал на болницата, а на Диляна не можем и да си представим какво й е!

Пълен шок, абсурд, скандал и каквото искате го наречете - пак ще е малко. Такава бе постъпката на Асен Блатечки, който днес на обед най-после се появи в клиниката, където Диляна Попова роди в неделя сина им Борил.

От неделя до днес Асен Блатечки така и не се бе вяснал при родилката и детето си, тъй като обикаля по участия из страната и те явно са по-важни, но това е друг въпрос. Та да се върнем на думата. Така и така днес Асен Блатечки паркира мощния си джип в подземния паркинг на клиника "Надежда", та всички от персонала решиха, че най-после отива да види Диляна Попова и бебето.

[caption id="attachment_326451" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки отиде в клиниката, но... НЕ ПОГЛЕДНА Диляна!!![/caption]

Да, ама йок! Асен Блатечки с бърза и нервна крачка отиде само до регистратурата, където намръщено и нетърпеливо потропваше с крак, подавайки личната си карта и няколко други необходими документа - очевидно за изписването на Диляна Попова и сина му след дни.

Бюрокращината на регистратурата видимо го изнерви, още повече, че лицата на всички присъстващи от персонала бяха вперени в него, съобщава агенция Пик, чиито папараци успяха да заснемат Асен Блатечки ексклузивно.

След като документите бяха преведени в ред и нещата уредени, персоналът на клиниката и самите папараци очакваха, че Асен Блатечки ще се качи на горния етаж, където е настанена родилката Диляна Попова. Е, дръжте се за масата, защото... това не се случи!

[caption id="attachment_326452" align="aligncenter" width="300"]Свърши си работата на регистратурата и си отиде Свърши си работата на регистратурата и си отиде[/caption] [caption id="attachment_326453" align="aligncenter" width="300"]Постъпката на актьора остави персонала със зинала уста Постъпката на актьора остави персонала със зинала уста[/caption]

Асен Блатечки дори не понечи да отскочи до родителката на първородния си син, пък макар и за десет минути. Не - той се изстреля обратно по коридора към подземния паркинг, където се шмугна със скоростта на светлината в джипа си и отпраши с мръсна газ.

[caption id="attachment_326454" align="aligncenter" width="300"]Папараците на агенция Пик попаднаха на сензационната и скандална находка Папараците на агенция Пик попаднаха на сензационната и скандална находка[/caption]

Всички в болницата останали със зяпнали от шока очи, а постъпката на Асен Блатечки няма нужда от никакъв коментар. Оставяме преценката на всеки един от вас, както и снимките, които може да видите с очите си!