В Къщата на Вип Брадър се разиграва истински ужас, а мерки не са взети!

Истински ужас, хорър, шок или както и там да го наречете, ще е малко за това, което се разиграва в Къщата на Вип Брадър. Положението е станало направо страшно, тъй като съквартирантите не са адекватни. Оказа се, че т.нар. ни випове надигат чашите с алкохола още от събуждането си от сън, след което си правят коктейл и с хапчета.

Това разкри вестник "Ретро" като новината отлично обяснява наистина психически нестабилното поведение на повечето от съквартирантите. Истината е, че Тачо, Жени Калканджиева, Евгени Минчев, Влади Въргала, Камелия Тодорова и още ред участници буквално не изпускат чашата от ръката си.

[caption id="attachment_326463" align="alignright" width="300"]Вип Брадър Положението в Къщата на Вип Брадър наистина става опасно и са необходими мерки[/caption]

След ставането си сутринта, 90% от съквартирантите започват да разливат вина и уискита по чашите си, а към обед вече са премрежили погледите и не им пука от нищо и никого, както е видно и за самите зрители. Сред посочените имена често се присъединява и Ива Екимова, заедно с Албена Вулева и картинката става страшна.

Тъкмо под въздействието на огромното количество алкохол, смесено с антидепресанти, Жени Калканджиева и Тачо едва не опожариха Къщата на Вип Брадър със скандалите и жестоките истини, изкрещяни пред целия свят. Евгени Минчев за малко да удари Йорданка Христова с кубчетата, Тачо поряза Мартин със стъкло от счупена чаша, а Камелия Тодорова проспа цяло едно дененощие, смесвайки алкохол със солидна доза преспивателни.

Любопитно е обаче защо, след като Вип Брадър разполага с 24-часов екип от лекари и психолози, не изпрати някой в Къщата или най-малкото поне - защо не спре доставките на алкохол на съквартирантите?! Разбира се, ако това се случи, има огромна вероятност броят на скандалите да намалее и сеирът отива по дяволите, което е лошо за рейтинга, коментират по форумите.

Истината обаче е, че ситуацията в Къщата на Вип Брадър става наистина страшна - припомняме, че днес идваха лекари за Иво Аръков, а Зорница Линдарева бе откарана директно в болница. Причината и при двамата е една - злоупотреба с алкохол.