Иво Аръков като нищо догодина ще си отиде до родния Белослав, за да се затвори с най-близките на тихо честване

Иво Аръков отбеляза най-публичния си рожден ден!

Момчето, което преди Мика, побоя и килограмите, минаваше за изкусител на успешни ВИП-каки, даде терен за най-големия скандал във ВИП Брадър 2014 (засега).

Днес всички говорят как Тачо ошамари Зорница Линдарева, как Жени Калканджиева брани като хищна лъвица виното си и как Воче я изкара истинска алкохоличка. Всички сякаш забравиха бедния Иво Аръков, който навърши 26 години.

[caption id="attachment_326757" align="aligncenter" width="300"]Иво Аръков имаше рожден ден Едно парти в чест на Иво Аръков започва с Веселин Маринов[/caption]

За да получи Хавайското си парти актьорът трябваше да понесе ударна доза от ухажванията и хулите на Евгени Минчев, „поздравче” от Веселин Маринов – няколко пъти и мнооооого пиене, видя kliuki.bg.

Доста преди Калканджиева да изреве „Аз от вашето сирене правя ли си алкохол!?“, Иво Аръков получи безплатно парти, в което мацките се разхождаха максимално разсъблечени (по възраст и вкус), момчетата върлуваха по халати, а Евгени Минчев си търсеше „нещо”.

Драгият зрител не можа да чуе как леко пийналият лорд изказа „щения” към задните части на рожденика. Как бившият ватман се пробва с нежност и при Наско Месечков. Само Мартин се отърва, но пък той не можа да се отлепи от прелестите на Кучкова. Плеймейтката като нищо ще се забърка в гореща афера, вместо да изхвърчи с 200 от Къщата.

Това, че блондинката спи с политик, а моделът предпочита по-възрастни дами като Калканджиева не изглеждаше пречка да се лигавят като хлапета в басейна.

Ива Екимова също като Линдарева постоянно имаше нужда от прегръдка, но й се размина шамара. Данчето Христова се развихри на дансинга, Евгени избухна на рап след прилична доза тостове.

Празникът на Иво Аръков беше наистина шарен и единствен по рода си. След случилото се обаче и ако оцелее до финала, актьорът догодина ще избере да си остане в Белослав. Толкова „звезден” купон и ексцесии са дошли твърде много дори на артистичен човек като него.

Вижте какво безумно парти получи Иво Аръков за рождения си ден във ВИДЕОТО ТУК!