Интригата в Сървайвър се завърза – сигурните фаворити се компрометираха

От „Сървайвър: Камбоджа” отпадна една от финалистките в предходен сезон. Силвия Димитрова беше победена в индивидуалната игра от най-близкия си човек – Светльо Занев.

Дразнителят на „Гаруда” – племето на звездите от „Сървайвър” закономерно беше изгонен, припомнят от kliuki.bg. Според правилата на новия сезон, Занев не напусна веднага надпреварата, а беше заточен на Острова на прокудените.

Там го очакваше най-близката му приятелка – Силвия Димитрова. Срещата им мина сърдечно, но и двамата бяха разочаровани от обстоятелствата. Останали лоялни един към друг, те не можаха да се отърсят от предателствата на съотборниците си. Освен това им беше ясно, че трябва да се изправят един срещу друг, за да продължат в „Сървайвър”.

[caption id="attachment_326764" align="aligncenter" width="300"]Светльо Занев остана в Сървайвър, но не беше щастлива Светльо Занев остана в Сървайвър, но не беше щастлива[/caption]

И този път едноличният господар на Острова на прокудените беше сменен. След инженера Росен и Янита Янчева, Силвия Димитрова се прости с колието си. Светлин Занев обаче не триумфира, а се удави в горчиви мъжки сълзи. Той трудно понесе, че трябваше да победи доказан приятел, за да има шанс в играта.

Атлетката Силвия остана очарована. След толкова скандали, интриги и обвинения, беше изпратена, трогната от искрената подкрепа на Занев. Оцелелият моряк не смята да продължи „традицията на гостоприемството” на Острова.

Заради обидата на съотборниците ми и за това, че стана най-атакувания участник в „Сезона на предателите”, Светльо смята да стигне до край.

В същото време отборът му най-сетне победи в игра и противниците – „аматьори” ще отидат на племенен съвет. Преди да се натъпчат с италиански ястия и питиета обаче, Агонцев не само плячкоса лагера на опонентите, но и го разруши.

Това подразни играчите от „Нага”, но и съотборниците му, които къде явно, къде тихомълком го обявиха за „мъж на жена си” (но не и директно „Чехльо”). Барканичков тотално загуби симпатиите с коварното си поведение.

Досегашните фаворити за финалисти като нищо ще стигнат до край, но забравят нещо важно. За да спечелят „Сървайвър” не просто трябва да оцелеят, но и да получат повечето гласове на обединеното племе.