Никой не е очаквал от Жени Калканджиева това, което ще видим довечера!

Жени Калканджиева ще изненада /меко казано/ не само съквартирантите, но и всички зрители, когато в днешния епизод на Вип Брадър тя ще се покаже такава, каквато никой досега не я е виждал, нито си е представял, че може да бъде.

Жени Калканджиева избухва в неудържим плач пред Големия брат в Изповедалнята на Къщата и прави признания, които ще озадачат всички, но най-много съпруга й Стефан Манов - Тачо. Пред Биг Брадър Жени Калканджиева най-накрая ще излее всичко, което се е насъбрало в душата й и ще заяви с ръка на сърцето, че не може да живее и минута без Тачо в Къщата.

[caption id="attachment_326946" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева е така срината, както никога досега не сме я виждали[/caption]

Шестата по хубост в света разкрива на Големия брат, че й е адски тежко откакто Тачо беше изгонен позорно от шоуто заради плесницата, която отвъртя на Зорница Линдарева. Жени Калканджиева се чувства сама и изоставена, тя признава, че не може да спи, а нощите й без Тачо са се превърнали в истински ад. Накрая тя ще помоли през сълзи Вип Брадър да върне съпруга й при нея, научи Kliuki.bg.

Едновременно с това, Жени Калканджиева ще насочи с нова сила омразата си към Зорница Линдарева. Нещо повече - красавицата ще потърси подкрепа не от друг, а от самия Влади Въргала, когото ще опита да настрои против бившата любовница на Тачо.

Както всички видяхме снощи, Влади Въргала призна на номинациите, че е започнал да изпитва чувства към Зорница Линдарева и иска да направи всичко по силите си, за да я спаси от самата нея. Закрилата му към Зорница Линдарева обаче не се нрави на силната Жени Калканджиева, която ще разкаже доста пикантни неща на Въргала тази вечер.

От друга страна неуравновесената Зорница Линдарева на свой ред ще опита да приобщи нови хора към своя лагер като първата, чието доверие и симпатия ще потърси, е Елена Кучкова. Тепърва предстои да разберем дали целта й ще бъде успешна и коя от двете с Жени Калканджиева в крайна сметка ще има по-голям шанс за победа над врага.