Ива Екимова от кротка съквартирантка се превърна в истински звяр!

Как е възможно?! Една от най-кротките съквартирантки в Къщата на Вип Брадър - Ива Екимова, шокира останалите участници днес, когато внезапно изпадна в същинска истерична криза. Блондинката, която явно доста време е правила всичко по силите си, за да сдържа нервите и да се представи в добра светлина, рухна.

Тя не издържа и буквално се развика с цяло гърло като остави съквартирантите със зяпнали усти от изненадата. А най-странното е, че първият скандал на Ива Екимова в Къщата е заради... навиците и храната. Да не повярва човек!...

[caption id="attachment_327018" align="alignright" width="300"]Ива Екимова Ива Екимова вдигна скандал за първи път в Къщата[/caption]

Жертви на неврастенията на Ива Екимова станаха рапърът Стефан и манекенът Мартин Мартинов, на които блондинката крещеше като учителка на първолаци, подпалили школото. "Какво си мислите вие?! Писна ми вече! И аз си правя каквото искам вкъщи, имам си свои навици, но ги пренебрегвам сега, когато съм в Къщата и съжителствам с други хора. И на мен ми се яде банан и мляко, ама като няма достатъчно, деля банана на половина и го споделям с друг. Аман от капризи и простотия в тая къща", крещеше вбесена Ива Екимова, а Стефан и Мартин гледаха като изоглавени.

Скандалът и обидите от страна на Ива Екимова наведоха някои от жените в Къщата на Вип Брадър към размисъл за истинския повод за истерията й. А основните варианти бяха два - или Ива Екимова да е минала към нова тактика на поведение в шоуто, за да привлича повече внимание като Жени Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева, или я е налегнала мъка по любимия й Петрозар, ревността й към когото е пословична.

Припомняме, че Ива Екимова и гаджето й Петрозар са заедно от години, а злите езици шушукат, че тя е изневерявала с него дори на покойния си съпруг Дими месеци преди катастрофата. Днес обаче Ива Екимова буквално живее в стрес, тъй като изневерите на Петрозар с млади и засукани мадами са едва ли не обществена тайна.

Още от сутринта Ива Екимова се събуди в очевидно по-особено настроение, което е много вероятно да няма общо с тактиката й във Вип Брадър, а точно с налегнали я размисли и съмнения за Петрозар и какви ги върши сега, докато тя е вътре, а той на свобода?!