Ирена Милянкова е преживявала наистина ужасяващи неща!

Красивата и нежна Ирена Милянкова години наред е крила ужасяваща тайна, която днес излезе наяве. Както вече знаем, тя напусна съпруга си и татко на четирите й деца Росен Чолов - Чолата, и реши да продължи живота си сама, въпреки безпаричието и трудностите. Решението й обаче не е свързано само с обвиненията срещу Чолата и доказателствата, че е склонявал манекенки към най-старата професия.

Оказа се, че Росен Чолов от години е подлагал на системен физически тормоз Ирена Милянкова, която е пребивал жестоко, без да му мигне окото. В последно време свидетели на побоищата му са ставали и собствените им деца. А въпреки унижението и болката, Ирена Милянкова е търпяла и търпяла до последно.

[caption id="attachment_327192" align="alignright" width="199"]Ирена Милянкова Нежната Ирена Милянкова е била системно пребивана от Чолата[/caption]

"Всяко нещо си има границите обаче. Росен Чолов измъчваше Ирена Милянкова по всички възможни начини, а ако тя си позволеше да го заплаши с полиция или развод след поредния побой, той я заплашваше, че само да гъкне, ще я убие. Колко пъти сме я виждали да крие синините от ударите му под слънчевите очила и колко пъти е бягала при приятелите си, за да се спаси от него и да се наплаче", разкриват близки до Ирена Милянкова източници.

В течение на години Ирена Милянкова търпяла всичко - първо, защото се надявала, че съпругът й ще се промени, после заради децата, които не искала да остави без баща и накрая просто от страх. В един момент обаче осъзнала, че е на път да пропилее целия си живот и след сериозни разговори и съвети от близките си, направила решителната крачка и напуснала Чолата.

Ирена Милянкова все още се страхува зверски от мъжа си, а отгоре на всичко той й заявил, че разведе ли се с него, ще я остави без пукнат лев. "Положението й е страшно сериозно. Тя вече няма предложения за снимки и работа като манекен и единственото, което й остава, е да се хване на каквато и да било работа, за да оцелее. Затова и преодоля гордостта си и се хвана продавачка в магазин в центъра на столицата", коментират очевидци.

Те обаче са убедени, че мъките на Ирена Милянкова тепърва предстоят, защото Росен Чолов няма да я остави да избяга от него просто така. Разводът на двамата обещава да е ужасно тежък, но тя се кълняла, че ще изтърпи всичко, само и само да се отърве от този човек завинаги.