Мартин Мартинов бе изгонен, но едва ли по вота на зрителите! "ВИП Брадър" продължава с фалша и манипулациите...

Зрителите на Нова видяха нова доза фалш от предаването "ВИП Брадър" тази вечер. Изгонен бе Мартин Мартинов, видя Kliuki.bg, но у почти всеки остана съмнението, че това не е вотът на хората, а този на продукцията. На официалната страница на предаването в социалната мрежа хората негодуват в момента, което ясно показва, че манекенът не е напуснал по най-честния начин.

Повечето фенове на шоуто са на мнение, че Зорница Линдарева е трябвало да си тръгне и изобщо не я харесват. "ВИП Брадър" обаче не може да си позволи на такъв ранен етап да остане без една от основните си фигури. Другите номинирани, които се спасиха, също са полезни за продукцията. Йорданка Христова е най-голяма сред големите. Тя дори спеше по време на елиминациите, което пък подсказва, че е знаела, че няма да я изгонят. Кали също е колоритен герой, който често влиза в разправии.

[caption id="attachment_327263" align="alignright" width="300"]Мартин Мартинов напусна по "вота" на "ВИП Брадър" Мартин Мартинов напусна по "вота" на "ВИП Брадър"[/caption]

И така най-накрая го отнесе Мартин Мартинов, който на продуцентите им се стори най-невзрачния образ от четиримата. Той не влизаше в конфликти и дори позволяваше да го мачкат вътре. Това обаче показа и една друга негова черта, а именно възпитание. Нещо, което доста от уж виповете в Къщата нямат.

Гостите на "ВИП Брадър" също не останаха доволни от крайния резултат. Бориса Тютюнджиева дори се възмути, че културен човек като Мартин Мартинов е по-малко харесван от жена, била с обвързан мъж (Зорница). Водещият Ники Кънчев непрестанно се опитваше да манипулира зрителите с нападки към Мартин, но щерката на Данчето - Ивана, го постави на мястото му, напомняйки му максимата за мълчанието и златото.

Продукцията на шоуто отново показва пристрастия и фалш. Така е от много години. Така беше и при победата на Тризначките, така беше и при триумфа на Златка Димитрова, така беше и в много други случаи. Въпросът е докога българският зрител ще търпи и ще гледа.