Кали дава мило и драго да се представи за тази, която не е!

Чалгаджийката Кали дава мило и драго, за да се представи за тази, която не е - а именно мила, нежна, искрена и болезнено директна. Уви, потресаваща истина разкри огромната й измама, която срива изцяло фалшивия и измислен облик на певицата за Къщата на Вип Брадър.

Оказа се, че прословутата откровеност на Кали не е нищо повече от надут балон, който се спука безславно. Точно тази "искрина" Кали е мамила повече от година предишния си мъж Антон Краус с настоящия си партньор и баща на третия й син - Влади. Това разказаха близки до певицата очевидци на цялата срамна история.

[caption id="attachment_327347" align="alignright" width="300"]Кали Кали няма нищо общо с образа, който се мъчи да си изгради пред околните[/caption]

Кали дори запознала Антон Краус с Влади, когото представила за свое "другарче", с когото чат-пат кара ски или си бъбрят почти по "женски". С цялата си наглост тя на няколко пъти събирала двамата мъже заедно на по чашка, а често пъти водила при Влади и двамата си синове.

В един момент станало така, че почти цяла София знаела за връзката й с Влади, а синовете й толкова се срамували от постъпката на майка си, че се притеснявали да разговарят с Антон Краус, тъй като чувствали, че го лъжат. Или по-точно, че са принудени да го лъжат, за да прикриват мръсните истории на Кали.

Както обикновено става в такива случаи, наивният и влюбен мъж разбира последен - същото се получило и с Антон Краус, който към днешна дата не иска и да чуе за Кали - макар тя да се опитва да твърди, че е запазила добрите си отношения с всичките си бивши изгори.

Антон Краус бесен разкрил, че Кали е имала свое странично жилище, в което е ходила уж да се усамотява и разтоварва, а се оказало, че през цялото време здраво е "разтоварвала" с Влади.

"Не се постъпва така. А ако все пак го направиш, после не тръбиш навсякъде колко откровен и честен човек си. Образът на Кали в Къщата на Вип Брадър е пълна пародия, няма нищо общо с истинското й лице. Тази жена е тотално провалена, но лошото е, че проваля и всеки, който се докосне до нея", коментират познати на Кали и Антон Краус.