Антония Петрова възнамерява най-после да получи пищната сватба, за която винаги е мечтала!

Мис България 2009 смята да направи грандиозна сватба в България. Така Антония Петрова мисли да почете приятелите и близките си на българска земя, след като те така и не видяха законното й бракосъчетание. Тоца го прави най-вече заради семейството си, което не успя да се зарадва на живо на венчавката.

Kliuki.bg припомня, че Антония Петрова стана госпожа Бередин преди 2 години в Москва, а след това вдигна сватба и в Лас Вегас. Тя обаче иска да зарадва и България, като покаже на всичките си познати тук колко щастлива е с руския си възлюбен Александър.

[caption id="attachment_327372" align="alignright" width="300"]Кадър от сватбата на Антония Петрова в Лас Вегас Кадър от сватбата на Антония Петрова в Лас Вегас[/caption]

Тържеството у нас ще бъде грандиозно, вещаят прогнозите. Най-вероятно гостите ще бъдат от 200 нагоре и се очаква красивата Антония Петрова да се появи в дълга и елегантна рокля, какъвто е стилът й. Както Blife.bg писа, на последната си сватба Тоца беше с дълга красива червена рокля, която подчертаваше краката й. Най-вероятно ще избере нещо подобно и за България.

Антония Петрова завърши висшето си образование в Москва и това се оказа решаващо за целия й живот, тъй като мъжът й е руснак. Тя твърди, че е лудо влюбена в него и не си представя да живее без Александър. Именно затова Тоца настоява да покаже по всички части на света, че обожава мъжа си. След гражданския брак в Москва и църковния в Лас Вегас, тя ще направи пищно тържество и в България. Предишните две бракосъчетания бяха доста скромни и само с кръстниците. Сега ще е друго, зарича се красивата блондинка.

Най-вероятно ще станем свидетели на зимна българска сватба, но не е сигурно дали ще бъде в столицата София. Антония Петрова обожава родния си град Пазарджик и не е изключено там да вдигне последната си сватба.