Венета Райкова се скара на колежката си от Нова - Гала, за изнасянето на вътрешна информация, което не било морално!

Лют скандал между Венета Райкова и Гала се разрази само преди минути. Водещата на "Голямата уста" е останала бясна от думите на Гала в "На кафе" днес, че имала лични мотиви да напада Евгени Минчев. Райкова се е обадила лично да Гала да й търси сметка, но колежката й изобщо не се чувствала виновна, тъй като това била истината.

[caption id="attachment_327415" align="alignright" width="300"]Венета Райкова бясна на Гала, защото я злепостави в очите на зрителите Венета Райкова бясна на Гала, защото я злепостави в очите на зрителите[/caption]

Венета Райкова обаче не смята така. Тя действително е имала пререкания с Евгени в миналото, но твърди категорично, че не това е причината постоянно да го атакува в ефира на Нова ТВ. Русокосата бивша звезда на "Горещо" просто не е съгласна с поведението на Минчев в Къщата и го счита за крайно неприятен и подъл човек. Нападките й обаче не били израз на отмъщение към него за нещо лично между тях.

Kliuki.bg припомня, че Гала съобщи в ефир тази сутрин, че Венета Райкова и Евгени Минчев имат междуличностен конфликт, което е причината Вени да напада така "лорда" при всяко свое гостуване във "ВИП Брадър" или при воденето на "Голямата уста". Самата Райкова обаче е възприела тези думи на Гала като злепоставяне, тъй като се притеснявала, че сега каквото и да каже срещу Евгени, то няма да бъде възприето като обективно. Нещо, в което има голяма доза логика.

Венета Райкова действително има право, защото Гала намеси личния й живот в професионалния и по този начин излезе, че бившата водеща на "Горещо" нарочно подронва авторитета на Евгени Минчев. Тя обаче е категорична и твърди, че е срещу него заради подлата му личност и лъжите, които говори в ефир, а не защото го мрази за нещо случило се между тях.