Блатечки затъна до гуша в дългове като Влади Въргала – от любов към киното, но и заради двете си жени

Блатечки потъна до гуша в дългове заради двете си големи страсти.

Най-скъпо платеният (и популярен) актьор у нас се оказа в положението на Влади Въргала – да дължи един чувал пари заради пороците си, научи kliuki.bg. Настоящият брадър заложи дома си, за да направи Филма на живота си, но и има сериозен проблем с алкохола.

Блатечки също сбъдна мечтата си да режисира собствена продукция, но и трябва да плаща, защото изведнъж се оказа с две семейства. Като мъж на честта, той няма да си позволи безотговорност да остави в немилост Катерина Горанова и общата им дъщеря. Роди му се обаче и второ дете, а взискателната Диляна Попова не се примири с нещо различно от апартамент на пъпа на столицата.

[caption id="attachment_327495" align="aligncenter" width="300"]Блатечки задлъжня на банки Блатечки носи раница с документи[/caption] [caption id="attachment_327494" align="aligncenter" width="300"]Блатечки задлъжня на банки Нотариусът е дал подписа си[/caption]

Блатечки задлъжня на банки За да подсигури и двете си отрочета и майките им, Блатечки не само трябва да работи много. Освен да вади пари от ниско- и високобюджетни американски филми, родни сериали и реклами, актьорът похлопа и на вратата на финансовите институции.

[caption id="attachment_327497" align="aligncenter" width="300"]Блатечки задлъжня на банки Блатечки опря до услугите на банките[/caption]

Блатечки задлъжня на банки Папарак на „ПИК” се добра да доказателство, че за да гарантира бъдещето на наследниците си Блатечки ще плаща кредити, докато се пенсионира (или не участва в някой вселенски кино-хит).

Актьорът снова сам-самин, без да повери отговорната задача на пълномощник, нотариус и банков клон. Резултатът от носенето на една пачка документи явно е задоволило Блатечки, защото изглежда доволен.

Въпросът сега е: Чий дом и с каква цел заложи Блатечки?! Да не би да гарантира разпространението на първата си лента (на която спешно се наложи да смени името, защото Люк Бесон го изпревари)?!

В интерес на Катерина – младша и Борил можем само да се надяваме, че кредитът не е за някоя нова лента. В противен случай Блатечки не само ще се раздели с баровското возило, но и ще нахлузи костюм на прасе като Влади Въргала в някое реалити.