Ели Гигова се хвана на въдицата на Иво Аръков, аферата им е факт!

Иво Аръков отново постигна своето. Зарязаният от Мика Стоичкова актьор, който бе минал и през леглото на Мария Илиева, взе своята нова жертва в лицето на богатата наследница Ели Гигова. От много време насам Иво Аръков бе прострял пипалата си върху Ели Гигова, но в последно време атаките му ставаха все по-смели.

Той не оставяше Ели Гигова сама нито за миг и всеки път, когато виждаше, че тя се усамотява някъде, моментално скачаше при нея. "Стига бе, та Иво не й дава да си направи сама и едно кафе, а вчера простираше и дрехите й на простора. Много здраво е лапнал май", коментира самата Йорданка Христова в Къщата на Вип Брадър. Теза, която Евгени Минчев, разбира се, не подкрепи.

[caption id="attachment_327504" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова се върза на игричките на Иво Аръков[/caption]

Според лордът, Иво Аръков не питае чувства към никого, освен към себе си, а Ели Гигова е поредната милионерска щерка, която се надява да изцоца. Явно обаче самата Ели Гигова не успява да долови интересчийските цели на красивия и чаровен актьор. Нещо повече - тя буквално лапна по него, като дори разигра първата си сцена на ревност.

Ели Гигова, която е една от най-милите и тихи съквартирантки в Къщата, не крие неприязънта си към Елена Кучкова. След напускането на Мартин Мартинов, Елена Кучкова се насочи открито към Иво Аръков, а реакцията на Ели Гигова не закъсня.

От няколко дни насам, щерката на Николай Гигов не спира да захапва лигавата и празноглава плеймейтка и то за щяло и нещяло. А на намека на Кучкова, че тя е известна и уважавана заради фамилията на татко си, Ели Гигова не издържа.

За първи път тя се изказа остро и хапливо като заяви на Елена Кучкова, че не фамилията определя човека и успехите му, но че е горда с баща си и носи името си с лекота - въпреки че е слабичка. Думи, в които за първи път Ели Гигова демонстрира и самочувствието си, за да смаже конкуренцията за Иво Аръков.

След което Ели Гигова и Иво Аръков се усамотиха, а случайно хващане за ръката доказа, че чувствата помежду им вече са пламнали. "Горката Ели! Дано само не се подведе по чара на Иво Аръков и не му позволи да я използва. Защото най-голямото щастие за него се свежда до това приятелките му не само да го обичат, но и да го издържат", коменитрат познати на актьора от театралните среди.