Кали изля душата си пред голямата наша певица Йорданка Христова!

Поп фолк дивата Кали безспорно е един от най-интересните, коментирани и пълни с изненади участници във Вип Брадър. След като сподели за престъпленията, на които е станала жертва в младостта си, Кали реши да разкрие и друга своя тайна пред съквартиранта, на когото има най-голямо доверие, а именно Йорданка Христова.

За огромна изненада на Йорданка Христова, а след това и на останалите, Кали призна защо често пъти е обявяват за скандалджийка и защо редовно повишава тон. Оказа се, че причината не е в конфликтния й характер, а във факта, че е изгубила голяма част от слуха си. "Понякога се чувствам като наистина глуха", сподели Кали пред Данчето.

[caption id="attachment_327508" align="alignright" width="300"]Кали Кали разкри пред Йорданка Христова, че е полу глуха[/caption]

Певицата обясни, че след толкова много години на сцената, тя е увредила сериозно слуха си, защото буквално живее със залепени тонколони на гърба си. "В началото на деня всичко е добре. Но постепенно шумовете се увеличават, всеки говори, вика и прави каквото си иска около мен и в един момент слухът ми отказва. Чувствам се сякаш имам памуци в ушите си и инстинктивно започвам да викам, но не, защото се карам с някого, а защото не чувам", призна Кали, а Йорданка Христова се опита да я успокои.

Примата на родната естрада смята, че подобен проблем имат всички музиканти и особено барабанистите, които в името на кариерата, съсипват завинаги слуха си.

Разкритието на Кали накара останалите съквартиранти да погледнат на нея с малко по-мили очи и да спрат да я заяждат, макар и за кратко. Както се сещаме сами, идилията в отношенията им няма да продължи дълго, още повече, когато са разделени отново по привилегиги - едните спят в разкошната резиденция, а другите се тъпчат в бедния и миризлив обор.

Днес се очаква Вип Брадър да покаже ново ескалиране на напрежението в Къщата на Вип Брадър, където прасетата, кокошките и кравите ще се вдигнат на бунт срещу Кали, Жени Калканджиева, Йорданка Христова и Евгени Минчев, които се ширят охолно в разкошния палат на шоуто.