Зорница Линдарева и Елена Кучкова още повече настроиха съквартирантите срещу себе си!

Зорница Линдарева и Елена Кучкова са едни от номинираните за изгонване от Къщата на Вип Брадър идния понеделник като събраха най-много гласове на номинациите. Днес обаче няма съмнение, че съквартирантите ще са особено щастливи ако си тръгне точно една от тях, а защо не и двете заедно?!

С лиготиите си Зорница Линдарева и Елена Кучкова опънаха до краен предел нервите на всички по време на мисията с животните и дори целенасочено изпратеният да ги обедини Тити Папазов вдигна ръце. Зорница Линдарева и Елена Кучкова вдигнаха невъобразим скандал, пред който снощните им хленчове и мрънкане изглеждаха като люлчина песен.

[caption id="attachment_327513" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова и Зорница Линдарева плачат, но за изгонване от шоуто[/caption]

Двете не само изпаднаха в истерия и заявиха, че ще бойкотират мисията, пък дори и да няма какво да ядат, но и зареваха с такива крокодилски сълзи, че събраха очите на всички. Двете плачеха с глас и се вайкаха, че Вип Брадър е съсипал живота им, че не могат вече да се понасят и че ще остареят за броени дни в тези условия.

Зорница Линдарева и Елена Кучкова се тръшнаха най-вече за това, че не могат да поддържат физиономиите си с кремовете и козметиката, която са си донесли в шоуто, а Елена Кучкова изпищя, че кожата й станала толкова суха, че вече вижда бръчки, които преди това е нямала.

А Зорница Линдарева опищя орталъка, че видиш ли - принцесата не била свикнала да живее при такава мизерия. Като дете дори нямала село, в което да отиде, камо ли да спи на пода, да диша такъв отвратителен въздух и да вади клечки и слама от задните си части.

Лиготиите на Зорница Линдарева и Елена Кучкова дойдоха в повече на мъжете в Къщата на Вип Брадър, като дори Тити Папазов не издържа и вдигна ръце. А рапърът Стефан с най-сериозния си тон се закани, че ако не спрат да занимават всички с простотиите си, ще стане и ще обърне на 180 градуса главата на някоя от тях, пък ако ще и да го изгонят като Тачо.