Жени Калканджиева тотално изтрещя в Къщата на Вип Брадър

Жени Калканджиева се развика на Камелия Воче и на Елена Кучкова в Къщата на ВИП Брадър. Наложи се Шестата по хубост в света да вземе нещата в свои ръце, след като и поредната мисия в Къщата е на път да се провали. И то заради капризите на две от най-фриволните играчи. В поредната мисия на ВИП Брадър, съквартирантите бяха разделени на бригадири и на животни от селскостопанска ферма, пише HotArena.net.

Вечно мрънкащата плеймейтка Елена Кучкова и класираните от зрителите в топ 3 по глезотии певица Камелия Воче са най-недоволни от ролята си на добитък във ферма. Двете дами с огромни претенции, които не се съобразяват с нищо и никой, се превърнаха в едни от най-омразните съквартиранти . Камелия Воче и Елена Кучкова са на път да провалят и поредната мисия.zenito

Претенциите им нямат край, а с вечното им недоволство, капризничене и дърлене с останалите додеяха на всички. Заради това, че трябва да спят на земята, те искат да саботират и тази задача.

С хрумването си двете решиха да оплетат и останалите в заверата, но Стефан яко им се опъна. Защото, ако това се случи и провала стане факт, бюджета в Къщата драстично ще намалее. А и без това вече храната недостига, а скандалите за ядене добиват чутовни размери.

Въпреки че мръсотията, която са принудени да изтърпят прасетата, кокошките и кравите, ако и този път нещата се забатачат, обстановката в Къщата ще се нажежи драстично. Затова Жени Калканджиева се закани да разплачи двете глезли, но да не им позволи подобно кощунство. С гневни крясъци бившата Мис България ще ги вкара в пътя, дори разправата да достигне до неподозирани ситуации.

В заканите и обидите Жени ще поулчи подкрепата и на останалите, които вече са на ръба на оцеляването. Какво точно ще се случи ще видим тази вечер в шоуто.