Грандиозна измама изхвърля Албена Вулева от "ВИП Брадър", шоуто става все по-фалшиво и всичко изглежда предварително уговорено!

Скандалната и нехаресвана от мнозина Албена Вулева ще напусне къщата на шоуто "ВИП Брадър" в понеделник вечер, научи Kliuki.bg. Тя е сред номинираните, но в предаването отдавна е ясно, че други решават кой да остане и кой не, вместо зрителите, както е обявено.

Албена Вулева просто ще стане жертва на малшанса да попадне в едни елиминации с Йорданка Христова и Евгени Минчев. И двамата са договорили специални условия с продуцентите, които трябва да направят приключването на участието им в шоуто възможно най-достойно. Засега фазата е твърде ранна, това са едва вторите официални елиминации.

[caption id="attachment_327558" align="alignright" width="300"]Албена Вулева ще стане поредната жертва на "ВИП Брадър" Албена Вулева ще стане поредната жертва на "ВИП Брадър"[/caption]

За Евгени Минчев е ясно, че няма да бъде изкаран скоро от Къщата. Сигурно е, че няма да спечели формата, тъй като зрителите ще организират бунт при подобно стечение на обстоятелствата, понеже го ненавиждат. "Лордът" обаче ще остане в шоуто възможно най-дълго, за да подклажда скандалите в него. Той ще излезе от Къщата малко преди финала, разкриват наши източници.

За Йорданка Христова обаче нещата изглеждат малко по-сложни. Тя най-вероятно ще бъде добутана до финала, за да приключи достойно своето участие. Победител обаче е малко вероятно да стане, тъй като се очаква за шампион да бъде избран някой по-млад съквартирант.

Така Албена Вулева остава единствената, която не си е договорила срок на участието във "ВИП Брадър", но за нейна жалост попадна в лоша компания за елиминациите. От предаването ще се възползват и от факта, че по принцип бившата водеща на "Сигнално жълто" не е харесвана от народа, за да представят зрителския вот като реален. Истината обаче е, че Евгени Минчев отдавна трябваше да е извън Къщата, но от предаването го спасиха с един куп привилегии, които досега го оставяха извън номинираните.