Семейството на Зорница Линдарева разкри истината, макар да умря от срам след това!

Докато Зорница Линдарева е в Къщата на Вип Брадър и не подозира какво се случва навън, родителите й изживяха може би най-големия срам в живота си. Наложи им се да разкрият истината директно в ефира на Нова телевизия и въпреки огромния срам да признаят за проблемите на дъщеря си.

Родителите на Зорница Линдарева споделиха с наведени глави, че щерка им силно преувеличава за "несметните богатства" на семейството и невероятния лукс, в който твърди, че е живяла винаги. Родителите на бившата любовница на Тачо увериха, че в това няма и грам истина, и не знаят защо Зорница Линдарева си измисля всички тези неща.

[caption id="attachment_327618" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева излъга за много неща в Къщата на Вип Брадър[/caption]

"Вярвам, че това са силни комплекси, които тя не може да преодолее. Или може би има различни критерии", изстреля майката на Зорница Линдарева, след което се усети и се опита за замаже нещата, но не й се получи. Разбрали, че се намират в капан, в който трябва да разкрият истината, колкото й тежка да е тя, родителите на Зорница Линдарева признаха и за проблемите със здравето й, които са я докарали на прага на анорексията.

Зорница Линдарева е страдала от булимия, а всичко започнало малко, след като прехвърлила 15-те си години. Тя страдала от манията, че е дебела, че никой не й обръща внимание, че е грозна и спряла да се храни. В един момент започнала да изпитва такова неистово отвращение към храната, че не искала и да я поглежда дори.

Започнали чести срещи с психолози, психиатри, а Зорница Линдарева години наред се тъпчела с всевъзможни антидепресанти и лекарства, някои от които вместо да й помогнат, а хвърляли в още по-голяма и черна дупка.

Тогава започнал и проблемът с алкохола, който зрителите видяха с очите си по време на излъчването на епизодите на Вип Брадър в национален ефир. Припомняме, че всички съквартиранти се уплашиха сериозно за психическото състояние на Зорница Линдарева като дори съпругата на Тачо - Жени Калканджиева се опита да й влее разум, но не успя.