Албена Вулева получи шокираща подкрепа в студиото на "ВИП Брадър"

Майката на Албена Вулева за пореден път взриви обществеността. Людмила Захагаева дойде в студиото на "ВИП Брадър", за да защитава шерка си, но отправи един куп обиди по адрес не само на останалите участници в шоуто, но и за самото предаване, както и телевизията, видя Kliuki.bg. Малко преди нея в студиото се изказа Венета Райкова, която заяви, че през 1999 година е била шеф на Албена Вулева в телевизия Евроком. Людмила обаче не бе съгласна.

"Никога, абсолютно никога Венета Райкова не е била шеф на дъщеря ми. Венета Райкова лъже най-долно. Тя чистеше боклука..." - бяха думите на Захагаева.

[caption id="attachment_327722" align="alignright" width="300"]Албена Вулева получи скандална подкрепа от тази жена Албена Вулева получи скандална подкрепа от тази жена[/caption]

Не стана ясно какъв боклук има в предвид, но поведението на дамата, която е от руски произход, не се понрави най-вече на Ирина Тенчева, която възкликна за Албена "горкото момиче". Думите на Людмила относно Венета обаче бяха чак след унизителните й слова относно Нова ТВ и продукцията й.

"Нова е една телевизия, която излъчва само чужди проекти с лошо влияние. Тя не е българска, няма нищо българско в нея. Аз не съм българка, от Санкт Петербург съм, но детето ми е българско. Аз не държа Албена да е в предаването, защото не понасям както "Биг Брадър", така и Нова телевизия." - разкри майката на Албена Вулева.

Въпреки силните си думи, Людмила каза и много истини, но просто по неподходящ, дори скандален начин. Тя заяви, че българката не е това, което трябва да е в днешно време, и ако едно момиче иска да се справи с живота, трябва да се превърне в Елена Кучкова. Парадоксът е, че една рускиня се показа като много повече българка от много българи.

Все пак повечето форумници са на мнението, че Албена Вулева има родител с психични отклонения. Това, разбира се, никъде не е доказано, но е факт, че Людмила взриви родния ефир по невероятен начин.