Слави Трифонов зарязал Мартина заради чалгаджийка

Слави Трифонов оставил последната си любима заради поп фолк дивата. Тази гореща клюка все по-упорито набира скорост в светските среди,пише HotArena.net.. Дългият е известен, че не спазва табутата, които сам е поставил на екипа си.

Гологлавият шоумен се сърдел и наказвал яко, ако в колектива му се за формила поредната любовна връзка и интрига. Той бил зверски против това където работиш, да си показваш любовните апетити. Затова осторожно, често стряскащо бил прелюбопитен да следи какво го вършат неговите подчинени и извън работно време.

Разбира се, Слави Трифонов не успя отведнъж да схване, че нещо се е случило между фаворитката на „Мюзик айдъл” Невена Цонева и любимия му барабанист Венелин Венков-Венко. Водещият на „Шоуто на Слави” ги „изпуснал от поглед” и двамата седем години са щастливо влюбени.

[caption id="attachment_327738" align="alignright" width="300"]Слави Трифон се отдаде на чалга певиац Слави Трифон се отдаде на чалга певиац[/caption]

От контрола му се изплъзнаха и друга любовна двойка, вече семейство – Борис Солтарийски и „красивата и умна” Аделина, която стана негова съпруга и майка на детето му.

Ясно е, че Слави Трифонов обича да си нарушава забраните, които сам е издал. Затова Дългия се е впуснал в поредната любовна авантюра на работното си място. И натири танцьорката Мартина. Интригата е с една от менторите на „Гласът на България”- певицата Десислава.

Все по-упорито се мълви, че поп фолк дивата е изместила от леглото му Мартина, но Слави хич не бил разочарован от размяната. За горещата им свалка се заговори под сурдинка още през лятото, но нещата вече са добили по-сериозни измерения. Въпреки че двамата отричат, те все по-често дза забелязвани заедно из различни столични заведения и нощни клубове, разбра Kluiki.bg.

За които срещи Десислава и Слави Трифонов твърдят, че не са нищо повече от работни. Мълвата обаче разкрива друга истина, а и краят на връзката на Слави с Мартина потвърждава версията за новата любов на гологлавия продуцент.

Дълго поддържаната приказка за голямата тръпка на певицата към доста по-младия от нея ММА боец Светлозар Славов по-скоро е преекспонирана. И е история. Според най-близките до мускулягата той не виждал общо бъдеще с много по-възрастната от него жена, а и Десислава нямала перспектива с финансово нестабилния си приятел.

Заради кариерата си, която в последните години не била на висота, тя се оглеждала за финансово стабилен мъж, който да й помогне в това, което умее и с което си изкарва прехраната – да пее.

Участието в шоуто и близостта до Слави Трифонов й дал този шанс. А и гологлавият водещ не останал равнодушен към апетитните й форми. Потвърждава се истината, че Десислава е поредната изкусителка, която не й пука за дългогодишни връзки и ги разбива от интерес, не мирясват злите езици.