Венета Райкова се оказа страшно злопаметна мадама – разрови досието на старата си врагиня

Венета Райкова изтупва прахта от досиетата на Албена Вулева и Людмила Захагаева.

Ако снощи сте си мислили, че ще видите само как някой ВИП и Тачо се разминават в тунела за и от любимия ни реалити „Образцов дом”, много сте сгрешили. Снощи на небосклона на телевизионните звезди изгря майката на Албена Вулева, но и се разпали една стара вражда, видя kliuki.bg.

Докато Людмила Захагаева „хранеше” Нова телевизия и работещите в нея по домова книга, Венета Райкова влезе в новата си стара роля на „Голямата уста”. Бившата водеща на „Горещо” в никакъв случай не може да се похвали с чувство за хумор и не смята да прощава това, че от медийна шефка са я сравнили с чистачка.

Водещата не само засне трудовата си книжка (и надлежно скри какво възнаграждение е получавала), но и замисли пъклен план как да накаже Албена Вулева и майка й.

С новия ден страстите не са утихнали! Кремена Халваджиян още не спира да се кикоти в социалната мрежа: Кремена Халваджиян се закача с Людмила Захагаева На Венета Райкова обаче никак не й е смешно. Русата амбиция на Нова е излязла на джихад! Вече се знае – голямо чудо трябва да стане, за да не разкъса в ефир Албена Вулева и Людмила Захагаева! Дори си е намерила материал, нищо че е от вражеска телевизия. veneta И наистина! Преди осем години Албена Вулева била пипната с неплатен крем за лице от веригата магазини "Хит". Камерите в хипермаркета са увековечили как водещата на "Сигнално жълто" се самообслужила на щанда с козметика.

Случката се разиграла в неделя късно вечерта в кв. "Младост" през декември 206 година. Албена Вулева била придружена от добре облечен млад мъж, с когото петнадесетина минути си пълнили количката с храни.

Уж само разглеждали щандовете с козметика, но Вулева бързо пъхнала кутийката с крема в чантата си. На касата платила само хранителните стоки, затова била спряна от охраната на входа. Албена Вулева не се съгласила мирно и кротко да върне продукта и вдигнала скандал.

Охранителят звъннал на полицията, а водещата и придружителя избягали с тъмносиньо БМВ. Като дшоли от Седмо РПУ, от хипермаркета подали жалба срещу Вулева. Беше образувана и преписка, но май водещата се размина само с публичен резил.

Венета Райкова обаче още държи на имиджа си и с радост ще припомни славното криминално минало на врагинята си и майка й.