Благой Георгиев окончателно мина в лагера на Божинови като даде ексклузивно интервю за Николета

Благо Георгиев бавно и полека се превръща във версия на Валери Божинов.

След като съсипа с изневерите си дългогодишната си приятелка, която го направи баща, Христина Витанова отвърна на удара. И тя като най-близката си дружка заряза образа на отчаяна съпруга, прибра по 10 бона месечно издръжка и си намери ново гадже. Благой Георгиев обаче е неузнаваем!

Татуираният футболист изкара няколко луди летни нощи с Божинов и съпруга, изръшка клубовете... и си намери младо гадже. Изкусителната Куини-Алис му взе акъла с натурална красота, младежка дързост и вероятно – невинност. Благой Георгиев започна да се държи като абитуриент – няма пред кого да играе на зрял и отговорен мъж. Единствено, което го отличава от връстниците на новата му любов са двете деца и възможностите му.

Влюбените си разменят ежедневно жестове на внимание. Последният е десетки рози за Куини – Алис, сърчице – за Благой Георгиев, видя kliuki.bg. Макар и разделени от хиляди километри, двамата не спират да убеждават зложелателите, че това между тях не е бърза свалка, а истинска любов!

[caption id="attachment_327799" align="aligncenter" width="300"]Благой Георгиев пръска пари за Куини-Алис Сърце - за него, сто рози - за нея[/caption]

Футболистът обаче не се ограничава със скъпи букети и подаръци. Той (както приятеля му Божинов навремето) разкри чувствата си в ефир, пред микрофона на Николета!

Единствено пред „Папараци” Благой Георгиев ще разкрие подробности за разрива между него и Витанова и за връзката си с току-що навършилата пълнолетие красавица, пишат от HotArena.net.

Николета пък ще си отдъхне. След велия успех на интервюто с Бориса, която не каза нищо, а демонстрира бузки, и разговорът между Карбовски и Цветков, „Папараци” най-после ще направи удар!

[caption id="attachment_327800" align="aligncenter" width="300"]Благой Георгиев и Николета купонясват Николета Лозанова и Благой Георгиев още от лятото са "семейни приятели"[/caption]

Освен това Лозанова се сдоби и с нова приятелка! След като отношенията й с Азис, Петко и Ванко 1 се сринаха, малката Куини – Алис ще запълни успешно липсата им.

Николета като нищо може и да се изяви като кума на сватбата на бягащия от обвързване Благой Георгиев. Ако, разбира се, любовта им оцелее!