Мария Илиева си навлече сериозното негодувание на зрителската аудитория на X Factor

От снощи текат изключително негативни коментари към Мария Илиева по всички интернет форуми. Зрителите на X Factor са бесни от отстраняването на Мирян Костадинов. Именно Илиева взе това решение през лятото, когато бяха заснети кадрите от Къщата на съдиите, но едва вчера това бе излъчено по телевизията. На самите участници им е строго забранено да издават каквато и да е вътрешна информация, научи Kliuki.bg. Затова шокът за всички бе просто огромен, когато Мирян бе отстранен за сметка на момчета с видимо по-малко талант.

"Останах направо шокирана. Не е истина просто. Как ще махнат Мирян, та той беше бъдещият победител. Срамота!"

"Решението на Мария Илиева показа истинската й същност. Това е елементарна жена, която определя решенията си изцяло на личностна и визуална основа. Нямам думи..."

"Най-много от всичко не понасям несправедливостта. Именно това чувство ме обзе снощи. Директно изключих Нова телевизия, повече няма да гледам мизерния им X Factor."

[caption id="attachment_327948" align="alignright" width="300"]Жесток бунт срещу Мария Илиева заради X Factor Жесток бунт срещу Мария Илиева заради X Factor[/caption]

Това са само част от жестоките нападки към Мария Илиева. Зрителите вече организират нещо като бунт срещу решението й. Веднага във Фейсбук се появи страница, която приканва предаването да върне Мирян за големите концерти. Тя се разпространява от човек на човек и вече има немалко фенове. Прави впечатление, че и други решения предизивкаха негодувания, но това с Мирян Костадинов е най-обсъжданата тема от вчера вечерта.

[caption id="attachment_327949" align="alignleft" width="300"]Мирян Костадинов бе спрян несправедливо от Мария Илиева Мирян Костадинов бе спрян несправедливо от Мария Илиева[/caption]

Самият 21-годишен младеж днес написа в социалната мрежа, че благодари за подкрепата, но не пропусна да упрекне Мария Илиева. Певицата и негов ментор го отстрани не заради пеенето му, а защото смятала, че няма да впечатли хората с друго. Мирян написа, че всичко, което се случва в интернет в момента, и многобройните гледания на негови изпълнения в YouTube доказват, че думите на Мария за него не са верни. Тя го изкара без харизма на победител, но реакцията на хората показва съвсем друго.

Наистина е жалко, когато роден победител е спиран по нелеп начин, но Мирян Костадинов вярва, че няма да се върне към пеенето по английските улици, а ще пробие в България. Той вече засне свой видеоклип към песен, но голямата му мечта - самостоятелен албум, засега му бе отнета от Мария Илиева.