Ивана на Данчето Христова си има нова тръпка

Ивана на естрадната прима дълго не остана сама. Известната ВИП фотографка си хванала ново гадже и окончателно е изритала дръжката си от сърцето и леглото си.

Камелия обикаляла като несвястна улиците на столицата и рони сълзи, но те не трогвали сърцето на Ивана. Мъжкараната вече се уреди с ново гадже. Тя не била сред познатите златотърсачки, към които се причислявала и Камелия. Новата любов на щерката на естрадната ни прима, която се е в Къщата на ВИП Брадър и показва завидните си умения в кухнята, за радост на останалите звезди е под ръка с главна редакторка на модно списание. Дамата не само била богата, но и изглеждала прелестно, пише в. „Шоу”. Двете се запознали покрай кастинг на нови момичета, кандидатки за слава и любовта между тях пламнала по-бързо и от куршум, твърдят близки до техните среди.

[caption id="attachment_327953" align="alignright" width="300"]Ивана заряза окончателно Камелия Ивана заряза окончателно Камелия[/caption]

Сред тези, които предпочитали любовта на собствения си пол Ивана се класирала доста нависоко. Момичето имало пари, а и връзките й, както и известната родителка й отваряли много врати. А и сърца. Ивана често разправяла , че не прави компромиси в любовта и щом веднъж вече е дала пътя на някой, връщане назад няма. Това щерката на Данчето казала по повод сълзите на Камелия, която не спирала да обикаля улиците, да чака бившата си пред заведението й и непрекъснато да й дрънчи по телефона. На Ивана й омръзнали непрекъснатото мрънкане на Камелия, както и вечните й приказки за пари. В един момент тя разбрала какво цели Камелия и решила да сложи клай на връзката им.

Преди време Камелия заряза по гаден начин бившата си любовница Люси Дяковска. Червенокосата певица дълго страда за приятелката си, защото тя й даде сърцето си. Двете се запознали в столичен ресторант, където Камелия била салонен управител. После двете живяха заедно в Герматия, където Люси развива успешна кариера. След това двете участваха в един от сезоните на ВИП Брадър. Още там наблюдателни зрители писаха в социалната мрежа, че Люси има тръпка, но бившата сервитьорка е с нея заради материален интерес, припомни Kluiki.bg.

Люси закупи апартамент, който после едвам раздели с нея и две кафенета в центъра на столицата, за да има гаджето й работа и занимавка. Поради липса на финансова инжекция от страна на певицата, след като се разделиха те фалираха. За благодарност Камелия я заряза, като се постара преди това доста да й изпразни банковите сметки.

Ивана обаче бързо усети алчните апетити на Камелия и се постара да се отърве от нея, за да няма съдбата на предшественичката си.. В новата си приятелка Ивана твърди, че е открила жената на живота си. Двете набързо си спретнаха ваканции из някои ексцентрични дестинации по света, струващи цяло имане. Ивана намери точния човек, радват се най-близките й приятелки. Тя била готова да заживее под един покрив с ултрамодерната си половинка, дори и да мине под венчило.