Албена Вулева успя да удържи на провокациите на Венета Райкова и излезе от положение!

Велика битка в ефира на Нова ТВ даде повод за емоции на зрителите. Венета Райкова си мислеше, че ще приклещи Албена Вулева в предаването си "Голямата уста", но звездата от "Сигнално жълто" изобщо не се даде, видя Kliuki.bg. Първоначално Венета реши да изясни взаимоотношенията между двете, които започват през 2001 година. Райкова искаше Вулева да признае, че е била нейна подчинена в Евроком Пловдив. Нищо подобно обаче. Албена не само, че не призна това, а и дори намекна нещото, което майка й преди дни каза - че Венета е чистила боклука в офиса.

Последва нова атака на водещата, когато попита в прав текст дали Албена Вулева някога е крала от магазин "ХИТ", за което се изписа и изговори толкова много през последните 8 години. Бившият кадър на "Сигнално жълто" обаче не потвърди такова нещо, а определи твърденията на управителите на хипермаркета като опит да си правят реклама на нейн гръб.

[caption id="attachment_327962" align="alignright" width="300"]Битката между Албена Вулева и Венета Райкова засега е без победител Битката между Албена Вулева и Венета Райкова засега е без победител[/caption]

През цялото време прехвърчаха взривоопасни искри между Венета Райкова и Албена Вулева, но в крайна сметка до експлозия не се стигна, тъй като съпругата на Тишо все пак успя да сдържи до известна степен емоциите си, показвайки по този начин професионализъм.

След края на техния разговор обаче в студиото на "Голямата уста" настана истински ад за почитателите на Албена Вулева, тъй като Миглена Ангелова я обяви за срам на журналистиката, който на всичкото отгоре практикува с незаконни методи. Настояшият възлюбен на Албена се опита да зашити любимата си, но ограничените му умствени възможности го поставиха в неловка ситуация, от която победител излезе само госпожа Ангелова.

Въпреки скандалния си имидж, Албена Вулева остави и някои положителни чувства за себе си при това свое участие в "Голямата уста". Стана ясно, че тя изобщо не разчита на "ВИП Брадър" за своята кариера и не се смята за забравена журналистка, тъй като в момента имала предаване в Евроком.