Валентин Кулагин хвърли истинска бомба с думите за Албена Вулева и Людмила Захажаева!

Страшно разкритие за Албена Вулева и майка й Людмила Захажаева взриви страната. То бе хвърлено на показ от ексцентричния Валентин Кулагин и за отрицателно време събра купища коментари в мрежата. Кулагин на всеослушание заяви, че знае причината Албена Вулева и Людмила Захажаева да се държат като луди и да мразят всички. И тя е, че са били системно насилвани от бащата на Албена Вулева преди години.

"Бащата на Албена Вулева и съпруг на Людмила Захажаева ги е оправят и двете подред. Това е обяснението за характерите им и поведението към околните, което не може да се сравни с нищо. Няма такива хора на планетата, ненормални са и двете", коментира под изказването си Валентин Кулагин, а думите му доведоха до истински бум от коментари.

[caption id="attachment_328047" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Драмите с бащата превърнали Албена Вулева в това, което е днес[/caption]

Припомняме, че точно Кулагин е причината Албена Вулева да бъде изритана от работа преди време. Тя бе водеща на "Панаир на суетата", а острите й думи и нападки към Кулагин стават причина той да направи интрига и да я уволни. За целта приятелка на Кулагин преспива с шефа на Албена Вулева и издейства отстраняването й от ефир. Оттогава насам Албена Вулева не иска и да чуе за Кулагин. Каква ли ще бъде обаче реакцията й, когато разбере за думите му относно нея и родителите й.

Както вече стана ясно, Албена Вулева е била изоставена от родния си баща още като малка, когато Людмила Захажаева се развежда с него заради тормоз и си хваща млад любовник.

Вече години наред майката на Албена Вулева не е засичана с по-възрастни мъже от 25-годишни като самата тя не крие влечението си към крехкото агнешко. Последният мъж в живота на Людмила Захажаева е с 15 години по-малък от самата Албена Вулева, а Людмила Захажаева не спира да се хвали с креватните му умения.

За много хора от светския елит на столицата обаче, това е само излислица и лъжа на Людмила Захажаева, която като щерка си Албена Вулева се ползва с не особена симпатия и уважение от страна на обществото.

"Поне разбрахме защо Албена Вулева се е превърнала в чудовището, което е. Но с такава родителка тя вече дори изглежда нормална. Положението можеше да е и много по-зле", коментират потребители в мрежата.