Бият шута на Мария Илиева от шоуто X Factor, след като именно тя стана жертва на множество критики през последните дни!

Мария Илиева ще бъде освободена от X Factor завинаги след края на тазгодишния формат, научи Kliuki.bg. Причина за това решение на Маги Халваджиян стана огромният скандал, който се разрази с Мирян Костадинов през последните дни. В четвъртък вечер по Нова ТВ бе излъчено как Мария елиминира един от най-талантливите участници по незнайни причини. Веднага Фейсбук страницата на шоуто бе залята от негодуванията на зрителите, които продължават и до днес. В крайна сметка се наложи Мирян да бъде върнат, но на висока цена за Мария Илиева.

[caption id="attachment_328081" align="alignright" width="300"]Мария Илиева с момчетата, които избра тази година Мария Илиева с момчетата, които избра тази година[/caption]

Феновете на X Factor поискаха "главата" на певицата и ментор в предаването. Случилото се с Мирян за тях е капката, която накара чашата на търпението им да прелее. Мария е единственият член на журито, който участва във всички сезони на предаването дотук. Въпреки това обаче, в предните 2 сезона нейните отбори претърпяха пълен крах. Зрителите са на мнение, че вината е само и изцяло в Илиева, която нямала усет за таланти и оставяла за големите концерти по-слаби участници, а пращала вкъщи хора с огромен потенциал.

Само за 2 дни Маги Халваджиян бе залят от много писма за връщането на Мирян Костадинов и грешката на Мария Илиева му е била хвърлена буквално в очите. Това е накарало продуцентът да преосмисли цялостната работа на Мария в шоуто и резултатите не са в нейна полза. Затова от следващия сезон Илиева ще бъде сменена с друга звезда. Не е ясно дали цялото жури няма да бъде подменено, тъй като и към други членове има доста забележки тази година. Издънката на Мария Илиева обаче е най-голямата сред големите в историята на шоуто у нас.

Феновете вече поискаха Мариана Попова да замести изпълнителката на "Видимо доволни". Това би бил добър вариант, понеже Попова винаги се е отличавала с добър усет за таланта и не оставя странични фактори да й влияят, както прави Мария Илиева.