Поп фолк дивата Камелия е на път да сбъдне мечтата си

Певицата Камелия най-после ще постигне голямата си фикс идея. Красивата блондинка много скоро ще каже заветното „да” на дългогодишния си приятел Цветин. Двамата са заедно вече седемнадесет години. Камелия споделя, че Цветин се е превърнал в неразделна част от нея. Това не бил само мъжа, когото тя обожава, а отдавна е нейното рамо, опората й в трудни моменти, приятел, другар и човек, на който може да каже всичко, включително и да излее мъката си.

Певицата вече е изградила идеята си и е материализирала най-тържествения си ден. Тя е решила на сватбеното си тържество да покани само най-близките си приятели и роднини, за да не се превърне сватбата й в цирково представление, пише Lifestyle.bg

[caption id="attachment_328150" align="alignright" width="300"]Камелия ще изненада всички Камелия ще изненада всички[/caption]

Заради разликата от седем години, с които Цветин догонва 43-годишната си любов, родителите на Цветин много не били съгласни с това Камелия да им стане снаха. Но

Цветин бил категоричен и убеден, че това е жената на живота му, с която иска да остарее. Едната мечта на Камелия е на път да се сбъдне. Но с другата, превърнала се в драма тя вече се е примирила.

Най-голямата мъка, която певицата изплака в бившето предаване на Венета Райкова „Горещо” е, че най-вероятно блондинката ще се размине с майчинството. Поп фолк дивата смело разказа как е забременявала няколко пъти, но е губела плода си.

Дори се отказала от едно турне на „Пайнер”, за да задържи бебето, но пак пометнала, разбра Kluiki.bg .

Стресът, напрежението от професията са си оказали своето влияние. Ежедневието на гласовитата певица е повече от кошмарно и напрегнато и това няма как да не е повлияло на здравето й.

В гилдията обаче се носи упорит слух, че външно вмешателство е попречило да стане родител. И това е направена магия от майката на бившото гадже на приятеля й Цветин. Жената била бясна, че заради поп фолк фурията Цветин зарязал дъщеря й, заслепен от Камелия. Затова тя ги проклела да останат без деца.