От „Сървайвър” отпадна Марчо Марков – един от зрителските фаворити

„Сървайвър” се разтресе от Битката на титаните – алфа-мъжкарите на „Нага” и „Гаруда” влязаха в открит двубой.

Светлин Занев посрещна изненадващ съперник на Острова на прокудените. Марчо Марков, който минаваше за лидер (и Атлас) в отбора на новите играчи, без време напусна битката, с любезното съдействие на Ваня Джаферович и скандалджийката Йори.

Двамата равностойни играчи посрещнаха толкова спокойно предстоящия двубой между тях, че дори успяха да се сприятелят, видя kliuki.bg. Занев и Марчо застанаха пред Владо Карамазов с общото мнение, че отборите им са сгрешили много с тяхното изгонване. Последвалата битка обаче беше истинско изпитание – и за участниците, и за водещия, и за зрителя.

[caption id="attachment_328168" align="aligncenter" width="300"]Марчо - алфа-мъжкарят на "Нага" даде трудна победа на Марчо - алфа-мъжкарят на "Нага" даде трудна победа на[/caption] [caption id="attachment_328167" align="aligncenter" width="300"]Светлин Занев остана в Сървайвър Повелителят на Островът на прокудените - Светлин Занев[/caption]

Играта премина през неочаквани обрати до такава степен, че победителят Занев не издържа и се разплака за пореден път! Марчо призна победата му и подари на ревльото любимата си шапка. Победителят пък запази сувенир от битката като я определи за най-голямото изпитание до момента. Карамазов лаконично цитира: „Достойният съперник осмисля голямата победа!”.

В същото време отборът на звездите „Гаруда” отбеляза поредна победа и се изумяваха на безумното решение на новобранците да се отърват от най-силния си играч. Режисьорът Митко пък обобщи случващото се като „Прасета изяждат прасета!”. В лагера на „Нага” пък се раздират от скандали. Разстроената Деси още не може да прежали изгонения си фаворит. Явор бойкотира противниците. Дамяна заряза спокойствието си и почти успешно затвори голямата уста на Йори. Скандалджийката не й се даде без бой, дори стигна до там, че я заплаши, без да й пука, че може да излезе от играта!

Двама обаче запазиха спокойствие – неразкритият манипулатор Ваня Джаферович и невероятният късметлия Крум. Набелязаният за излитане певец оцеля благодарение на интригата срещу Марчо. Сега има шансове да „преживее” доста по-силни от него играчи, но недоумява грозното разделение.

А на Острова на прокудените Занев търпеливо чака следващата си жертва, за да може да остане в „Сървайвър”!