Сагата между Елена Петрова и Калин Врачански бие и сюжета на "Стъклен дом"!

Драматичната сага между Елена Петрова и Калин Врачански удари в земята дори сюжета на култовия "Стъклен дом". Отдавна се говореше за връзката между актьорите, но днес страшни разкрития взривиха страната и театралната гилдия. Защото не само, че всичко за авантюрата между хубавата Елена Петрова и любимецът на тийнейджърките Калин Врачански се оказа истина, но историята е по-скоро трагична.

Всичко започва с внезапно пламналата помежду им любов, но завършва с неистова омраза. Заради мъртвото дете на Елена Петрова от Калин Врачански. Да, къдрокосата хубавица е била бременна от Калин Врачански. Нещо повече - тя е настоявала да се разведе със съпруга си - гръцкия бизнесмен и да създаде семейство с Калин Врачански, чиято реакция обаче я вледенила.

[caption id="attachment_328175" align="alignright" width="300"]Калин Врачански Калин Врачански принудил Елена Петрова да абортира[/caption]

Калин Врачански категорично настоял Елена Петрова да направи скоропостижен аборт. В противен случай нямало да признае детето и щял да стъжни живота й. Оттам насетне историята предприема тотален обрат. Елена Петрова премахва нероденото си бебе, но омразата й към Калин Врачански ескалира до невиждани висоти.

Актрисата не може да приеме, че й се налага да го вижда и дори да работи с него в театъра, а помежду им непрекъснато избухват грандиозни скандали.

Последният бил по време на репетициите на спектакъла "Когато котката я няма", където Елена Петрова си партнира с Калин Врачански и Асен Блатечки. Красавицата учила текста си, когато Калин Врачански и Асен Блатечки тихичко си говорели нещо близо до нея.

Още на втората минута Елена избухнала, но единствено към Калин Врачански като го нарекла с повече от цветисти имена. "Глупак! Идиот! Какво си позволяваш?! Толкова ли не може да ти млъкне мръсната уста за 5 минути", разказват колеги на Елена, присъствали на репетицията.

Вместо да се ядоса обаче, Калин Врачански започнал да се смее, а Асен Блатечки му пригласял. Според запознати, омразата на Елена Петрова е толкова силна не само заради това, че е била отблъсната от Калин Врачански, а главно от факта, че тя още е луда по него, но отлично знае, че не може да го има.