Мария се завърна в славното време, когато си простееше на воля, без да й дърпат ушите

Мария се завърна на попфолк сцената ударно!

Певицата пази поведение, залягаше над учебниците по английски и се кълнеше, че ще запише „више”, за да има поне тапия за учителка, но накрая каза „Баста!”. Добрият мечо Гущеров издържа Мария и фамилия, плаща й скъпите приумици като воаяжи, парцали и клипове, но продължава да се стиска за годежен пръстен!

Мария го хвали по интервюта, преструва се, заряза участия и се разкъсва от усилия, за да мине за изискана дама. Така и не успя да добие желаната фамилия, за да я нарича персонала „госпожо Гущерова”. В знак на протест, миньончето престана да се прави на вярна любима и добродетелна майка и се завърна с трясък в любимата чалга, видя kliuki.bg.

Мария със сигурност използва прилична част от паричките на добричкия Хриси и си гарантира идеален сподвижник за целта. Азис не й свърши добра работа първия път, но надеждата им във второто общо парче.

Вчера Мария и новата й дуетна половинка разтърсиха ефира с „Чуй ме” (след „Каза ли го”!!!??!?). Миньончето явно е послушало стилист без въображение, защото се превъплъти в ролята на стандартна мъжка фантазия – танцува като кючекчийка по копринени чорапи, с бельо и без, с очила. Около нея пък се вихрят мажоретки, пилонджийки и Азис – нагизден като мачо.

[caption id="attachment_328185" align="aligncenter" width="242"]Мария унизи гущера Като не щеш да се жениш за мен, ще си получиш заслуженото![/caption]

Феновете на изпълнителите са възмутени от поредната им съвместна издънка. Песента освен с кофти английски и повтарящ се до втръсване рефрен, няма какво друго да блесне. Азис и Мария обаче са видимо доволни. За един ден са отчели 100 000 гледания!

Помирисвайки вселенски успех на парчето, тандемът си отворил скандално скъпа бутилка шампанско (или поне така твърдят). Бутилката е инкрустирана със златни орнаменти и струва скромната сума от 1800 евро.

[caption id="attachment_328184" align="aligncenter" width="298"]Мария и Азис родиха нома музикална издънка Благодарение на амбициите на Мария, Азис се глези с това скандално скъпо шампанско![/caption]

Азис доволно натри носа на хейтърите, а Мария поздрави феновете за прекрасния им вкус, макар постовете на стената й да не са никак ласкателни. Някой ще познае ли кой плати почерпката?!