Тайната на Албена Денкова и Максим Стависки бе разкрита!

Шампионите по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки имат своя тайна, която най-сетне бе разкрита от близки до семейството им източници. Истината дава ясно обяснение за драмите и изневерите във връзката им, с които Максим Стависки тормози Албена Денкова вече години наред.

Оказа се, че русокосата шампионка Албена Денкова без да иска страшно е комплексирала съпруга си Максим Стависки с това, че от няколко години насам изкарва повече пари от него. И тук не визираме само участието й в шоуто "Денсинг старс", а и многобройните й изяви и участия на руска сцена, докато Максим Стависки някак си остава в сянката й.

[caption id="attachment_328237" align="alignright" width="300"]Албена Денкова Албена Денкова живее в кошмар заради Максим Стависки[/caption]

По всичко личи, че причина за срива на фигуриста е тежката катастрофа, в която той бе уловен да кара пиян и в която уби младо момче и остави момиче инвалид за цял живот. И въпреки че не получи ефектевна присъда, Максим Стависки си получи заслуженото от съдбата - имиджът му се срина и той започна да се чувства все по-комплексиран до Албена Денкова, разказват близки до семейството им.

Точно затова Максим Стависки се заел да "отмъщава" на Албена Денкова с изневерите си с по-млади от нея жени като днес той вече има нова изгора в лицето на партньорката си от "Ледников период" Альона Тойминцева.

[caption id="attachment_328240" align="aligncenter" width="300"]Ето я Альона Тойминцева - новата на Максим Стависки Ето я Альона Тойминцева - новата на Максим Стависки[/caption]

Припомняме, че преди Альона, Максим Стависки публично демонстрираше любовните си отношения с друга своя партньорка - актрисата Екатерина Шпиц, аферата с която скъси живота на Албена Денкова и я постави в изключително унизителна позиция. Въпреки всичко обаче, Албена Денкова не се отказа от брака си с Максим Стависки и продължи да бъде до него и да го подкрепя.

"Албена Денкова е един наистина достоен човек. Кой друг би изтърпял подигравките и наглите изневери на Максим Стависки, които той дори не си направи труда да скрие?! Този мъж е адски неуверен в себе си и комплексиран, затова си избива комплексите хойкайки тук и там. Той направи живота на Албена невъзможен и все повече нейни близки настояват да се махне от него веднъж завинаги", коментират познати на Албена Денкова.