Жени Калканджиева и Тачо окончателно зачеркнаха брака си, тя върна пръстена!

Край! Бракът на Жени Калканджиева и Тачо беше дотук. След завръщането на Стефан Манов в Къщата на Вип Брадър и романтичния жест да подари пръстен на съпругата си Жени Калканджиева, всичко вече е в историята. Днес Жени Калканджиева демонстративно върна пръстена на Тачо пред очите на съквартирантите и приключи с отношенията им.

Причина, разбира се, има и това са думите, които Тачо изкрещя на Жени пред всички. Случката се разигра по време на новата мисия "Демокрация", в която всеки съквартирант трябваше да изрази някакво свое желание, но тайно от другите Биг Брадър зачете само желанията на Албена Вулева.

[caption id="attachment_328252" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева приключи с Тачо окончателно[/caption]

Съквартирантите отново се разделиха на лагери и се хванаха за гушите, но този път Тачо скочи срещу Жени и то за съвсем дребно нещо от бита. След като очевидно двамата не постигнаха съгласие, вместо да отстъпи или просто да махне с ръка и да спре да се занимава, Тачо изригна и обиди Жени Калканджиева.

"Ти си най-голямата тъпанарка, която познавам. Писна ми да те търпя и да понасям изблиците ти. Коя си ти, бе момиче?! Акъл в главата си нямаш, свикнала си само да се налагаш. Е, дотук беше. Няма да ти мине номерът този път", крещеше в изстъпление Тачо на Жени Калканджиева, която първоначално остана с отворена уста, а после предприе драстичен ход.

Пред очите на останалите съквартиранти тя свали от ръката си пръстена на Тачо и му го запрати в лицето с думите, че не иска нито глупавото му бижу, нито него. Постъпката на Жени Калканджиева окончателно запрати брака им в небитието, а за всички вече стана ясно, че любовта между двамата е минало, колкото и да се опитват да играят или да я възкресят.

Както сами може да се сетите, единствената доволна от чутовния скандал между Жени Калканджиева и Тачо е Зорница Линдарева, която отново видя своя шанс да се бори и да си върне обратно любимия мъж. Цялата сага ще видим в епизода тази вечер, когато ще бъдат и поредните номинации в Къщата.