Саня Армутлиева е отвратена от колежката си Мария Илиева, не може да я понася!

Жестока битка за власт цари в X Factor. Два от членовете на журито и ментори на отборите са в голям конфликт. Става въпрос за дамите Саня и Мария Илиева. Всичко започнало със скандала около отпадането на Мирян Костадинов и по-скоро с неговото връщане. Саня се вбесила, че Мария има по-голям отбор от нейния, което й изглеждало крайно несправедливо, научи Kliuki.bg. На всичкото отгоре тя считала Мирян за един от най-големите претенденти за крайния успех, заради което силно се изненадала, когато първоначално не го видяла в подготовката за големите концерти. Армутлиева обаче и леко се зарадвала, защото по този начин момичешкият отбор придобивал още по-голям шанс за триумф.

[caption id="attachment_328256" align="alignright" width="300"]Саня отвратена от Мария Илиева Саня отвратена от Мария Илиева[/caption]

С връщането на Мирян обаче Саня буквално била отвратена и не защото не харесва Мирян, а защото Мария Илиева получила специална привилегия. Това до такава степен вбесило музикалната продуцентка, че тя се разсърдила жестоко на Мария. Двете изобщо не си говорели и се разминавали безмълвно зад кулисите на шоуто. Това, разбира се, не го демонстрират и в ефир.

Саня е човек на справедливостта. Тя считала, че Мария Илиева трябвало да си понесе последствията от грубата грешка с отстраняването на Мирян Костадинов, както самата Саня я понесе миналата година с Траян. Тогава обаче прошка нямаше и повече не видяхме Траян чак до тази година. Маги Халваджиян сега показа двоен критерий и това е вбесило Саня.

Разбира се, основната причина да се върне Мирян е публиката, която го подкрепи силно и почти сама накара Маги да върне 21-годишния талант в предаването. Саня обаче не приема точно така нещата, защото тя счита, че ако Мария Илиева беше сформирала правилния отбор още в самото начало, нямаше да се стигне чак дотук и изобщо нямаше да има ощетени, каквито в момента са другите три отбора.

Припомняме, че отношенията между Саня и Мария Илиева отдавна не са розови. След края на миналогодишния X Factor Мария се опита да отмъкне звездата на Саня - Атанас Колев, след като стана ясно, че тийнейджърките са луди по него и от Наско ще стане един успешен музикален продукт. Още тогава Армутлиева се вбеси, тъй като тя има много по-добре развит усет за таланти, а Мария Илиева винаги се опитва наготово да поеме нещата. Сега пак го прави, след като не тя, а зрителите на шоуто определиха Мирян Костадинов за фаворит в X Factor.