Кали далеч не е това, за което се представя в Къщата на Вип Брадър!

Певицата Кали - честна, пряма, морална и с принципи - такава се показва тя и държи да бъде приемана като такава в Къщата на Вип Брадър и пред цяла България. В това обаче няма и грам истина, защото тази жена е една от най-пропадналите в страната. Този кошмарен извод за Кали даде нейна колежка в откровено интервю за вестник "Уикенд". И подплати думите си с ужасяващ разказ за униженията на Кали пред Жоро Илиев.

Косите ви да настръхнат. Кали се запознава с Жоро Илиев в началото на кариерата си и за него тя е една посредствена и елементарна певачка, макар че самата тя е хлътнала до уши. Главния разбира това и започва да се държи с нея като с изрод.

[caption id="attachment_328299" align="alignright" width="300"]Кали Позорната история за Кали показа истинската й същност[/caption]

"Ако щете вярвайте! Никога няма да забравя нощта в столична кръчма, където Кали пееше на Жоро Илиев. Вече пиян, той й махна с ръка и като на животно й нареди да падне под масата и да го обслужи с уста. И тя го направи - за мой и на останалите гости на Илиев ужас. Кали не е това, за което се представя", разказа все още потресена колежката й, станала свидетел на бруталните изпълнения на певицата.

След като си свършила работата под масата на Жоро Илиев, Кали отвърнала на въпроса на колежката си "Как можа да го направиш?!", с думите: "Е, кво толкова?! Жоро Илиев е готин мъж, а и щедро се разплаща".

Очевидката на селското падение на Кали е убедена, че точно това е истинската Галя Иванова, а не домошарката, майка и чистница Кали, за каквато безуспешно се представя на всички.

Истината за сина на Кали, разбира се, е че момчето не е син на Главния, защото последният не възприемал Кали като жена. Той по-скоро я считал за свое приятелче, с което може да поговори, а после да се позабавлява на воля.

"Вярно е обаче, че Кали кръсти сина си на Жоро Илиев, защото беше луда по него. Да, искаше й се да роди дете от Главния, но това нямаше как да стане. Той беше своенравен мъж, но добре подбираше официалните жени до себе си. Както сами знаете, Мая Илиева притежава класа, за която Кали не може и да мечтае", завърщва разказа си поп фолк дивата, колежка на Кали от близкото минало.