Зорница Линдарева получи това, което трябваше да понесе още преди седмици!

Страшен удар се стовари като гръм върху Зорница Линдарева. С бившата на Стефан Манов - Тачо е свършено, макар това, което й поднесоха, да трябваше да се случи още преди седмици. Истината е, че Зорница Линдарева напуска Вип Брадър. Или по-точно трябва да го напусне ако има поне капка справедливост и гласовете на зрителите не са пренебрегвани от формата.

От вчера до днес, когато от Вип Брадър обявиха, че последният съквартирант, обявен за елиминации, ще бъде посочен от зрителите във Фейсбук, тъкмо Зорница Линдарева бе тази, която отнесе страшния шамар от публиката. За отрицателно време тя събра над 10 000 гласа за изгонване - далеч повече от тези за останалите съквартиранти.

[caption id="attachment_328303" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева ще бъде тотално смазана като разбере, че е най-мразеният съквартирант[/caption]

Което ще рече, че Зорница Линдарева е най-мразеният съквартирант в Къщата на Вип Брадър и в идния понеделник тъкмо тя ще трябва да си събере партакешите и да напусне формата. Ако, разбира се, продуцентите не са решили друго.

Припомняме, че Зорница Линдарева бе вкарана в шоуто с огромни надежди, че именно тя ще бъде ключова фигура за събитията в Къщата и ябълката на раздора между Жени Калканджиева и Тачо - както вече видяхме.

После обаче нещата предприеха нов обрат и Тачо се върна в предаването с идеята на докаже пред всички любовта си към Жени Калканджиева и да унизи Зорница Линдарева - отново печеливш ход за рейтинга и зрителския интерес на сеирджиите.

Любопитно е обаче каква ще е реакцията на Зорница Линдарева, която не спира да парадира с гордостта и самочувствието си на желана жена, когато разбере, че цяла България е против нея и последното, на което може да разчита, е симпатия.

Прокрадват се обаче и мнения, че въпреки очевидното нежелание на зрителите да я държат в Къщата, Зорница Линдарева ще остане, а изгонен ще бъде някой друг и по-безличен от съквартирантите. Всичко в името на рейтинга и жаждата за зрелища.

Пък и кой знае - сега, когато между Жени Калканджиева и Тачо се отвори огромна пропаст, може би последният отново ще потърси утеха в обятията на Зорница Линдарева?!