Лили Иванова е съсипана от загубата на своя приятел, който реши сам да прекрати живота си

Състоянието на Лили Иванова в емоционален план е силно застрашено и подложено на огромен риск. Примата на родната ни музика е съсипана от смъртта на своя добър приятел Нуди Хасан. Ходжата се самоуби преди 2 дни, след като скочи от балкона на собствения си дом пред погледа на семейството си, припомня Kliuki.bg. Причините все още не са изяснени, но Лили и Нуди бяха много близки. Той дълги години разваляше зли магии на певицата. А такива не са липсвали, тъй като изпълнителката на "За тебе бях" е най-популярната личност в България, а е ясно, че със славата идва и завистта.

[caption id="attachment_328330" align="alignright" width="300"]Лили Иванова е съсипана от смъртта на своя ходжа и добър приятел Лили Иванова е съсипана от смъртта на своя ходжа и добър приятел[/caption]

"Лили е съкрушена. Освен че работеха заедно, двамата бяха много близки. Сега тя не иска да вижда никого. Винаги се е показвала пред хората като желязна дама и затова предпочита сега да не се показва известно време, защото може да не сдържи сълзите си." - споделя приближен до най-великата ни певица.

Въпреки че изключително рядко си позволява да показва чувствата си, дори пред близки хора, Лили Иванова крие в себе си дълбока емоционалност, която показва само пред определен кръг от обкръжението си. Точно тази нейна чувственост и емоционалност я е накарала да посещава Нуди Хасан толкова години. Защото Лили не е от хората, които вярват само на видимия свят, а усеща, че отвъд има още нещо. Ходжата успяваше да я спасява от неприятностите в това отношение, разваляйки и най-страшните магии. Сега обаче смъртта му промени нещата.

Очаква се Лили Иванова да потърси ново спасение при друг ходжа, тъй като певицата страдала от манията, че винаги някой иска да й навреди. Засега обаче тя трябва да преодолее загубата на своя много добър приятел от Варна, а към момента не успява.