Атанас Ловчинов обра точките като романтичен изпълнител пред публика, жури и семейство

Атанас Ловчинов повтори блестящото си представяне от дебюта си в X Factor.

Рокаджията по душа разтопи Желязната лейди във вездесъщото жури на шоуто. Саня Армутлиева минава за ценителка на младежи, но беше смаяна от изпълнението на 57-годишният участник. Атанас Ловчинов е най-възрастният участник в настоящия сезон на X Factor. По всичко изглежда, че той не само повтаря, но и ще надмине успеха на „мама Люси” от миналата година.

Отказалия се от музиката преди четвърт век певец изправи на крака публиката и журито в първия голям концерт. След убийственото изпълнение на вечното парче на „Уайтснейк”, Атанас Ловчинов разтрепери всички с изпълнението си на баладата „Hello” на Лайнъл Ричи, видя kliuki.bg.

Връстникът на Заки, наричан вече от всички „Наборе”, се оказа истинско вдъхновение и за младите, и за родителите им. За хората, които сега мечтаят и които са се отказали от мечтите си, зрелият мъж с вид на университетски преподавател е доказателство, че няма предел, когато сърцето ти желае нещо. Мария Илиева не спести комплиментите си, а Саня потвърди с блясък в очите: „Наско, изглеждаш ми все по-млад и по-млад. Изглеждаш вдъхновен, страхотен си!”.

[caption id="attachment_328345" align="aligncenter" width="300"]Атанас Ловчинов взриви X factor Атанас Ловчинов се показа като рок динозавър, но и като лиричен певец! Едакво бурни аплодисменти получи и в двата случая![/caption]

Атанас Ловчинов пусна няколко слъзи и сподели, че се чувства като в сън, от който не иска да се събужда. Щастливецът най-сетне получил и благословията на критичната си съпруга. Дамата, която му попречила да се занимава с музика(и която твърдеше че е луд) стоеше на първия ред със сина им. По реакцията й си личеше, че е повече от впечатлена от изпълнението на съпруга си.

Той доволно сподели, че строгата блондинка вече не го наказва с постни манджи, а на пържоли. Вижте с какво предизвика еуфория в залата Атанас Ловчинов: