След нечувания скандал помежду им Жени Калканджиева взе най-важното си решение!

Стефан Манов - Тачо се изложи пред цяла България с просташкото си и обидно отношение към съпругата си Жени Калканджиева. В Къщата на Вип Брадър той се нахвърли срещу шестата в света с думите "проста, тъпа, тъпунгер" и то заради две бири. Което го срина тотално в очите на съквартирантите и зрителите. Но най-вече в тези на все още обичащата го Жени Калканджиева.

Красавицата обаче стигна предела на силите и търпението си и взе най-важното си решение. След като през сълзи разказа на Камелия Воче, че Тачо се държи просташки с нея и у дома, и пред приятели, а с него тя просто не се чувства жена, Жени Калканджиева избра верния път - тя заяви на Тачо, че иска развод след като излязат от Къщата.

[caption id="attachment_328352" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева плака наранена, но и сълзите на Тачо не закъсняха[/caption]

Първоначално той не й повярва, както не й повярва и снощи, когато Жени Калканджиева му заяви, че няма да говори с него до края на шоуто. Този път обаче Тачо видя решението в очите й и осъзна, че връщане назад няма. Жени Калканджиева ясно го предупреди, че още щом кракът им прекрачи прага на Къщата отвън, двамата ще уредят всички подробности по развода си - най-вече опеката за детето им.

Ясно е като бял ден, че няма съд, който да отнеме сина на Жени Калканджиева, за да го даде на Стефан Манов - Тачо. И самият той осъзна това чудесно. Последва най-неочакваната реакция от негова страна - мачото не издържа и се разплака.

Пред очите на всички Тачо се отдели в един ъгъл и започна да бърше очите си като изглеждаше видимо съкрушен. Жени Калканджиева обаче остана твърда до последно и отново повтори, че за нея това е краят.

"Няма да търпя отношението му и ден повече. Да, той има и своите добри страни, добряк е по душа, но не знае къде е и какво прави като се напие. Искам да бъда жена, заслужавам да бъда жена и да се чувствам обичана и ценена. Малък е още. Като порасне ще разбере какво е изгубил и каква е била вината му", коментира Жени Калканджиева пред Йорданка Христова, която я подкрепи напълно.

Остава само да изчакаме и да разберем дали Жени наистина ще изпълни решението си, или отново сърцето й ще трепне и ще се поддаде пред ласките и нежността на Тачо.