В „Сървайвър” вече има само едно племе – „Кхмер”, но много вражески лагери

„Сървайвър” стигна до повратен момент. В играта има само едно племе, но безброй много интриги, лагери и договорки.

Поредният епизод на приключенското реалити сбъдна мечтата на един от героите и огромната му фенска маса. Наред с това обаче отпадна един от зрителските фаворити, видя kliuki.bg.

Светлин Занев дочака момента, за който мечтаеше дни наред. След като смаза приятели и врагове на Острова на прокудените, той се появи триумфално и се наслади на ужасените физиономии на бившето си племе. Звездите на „Сървайвър” искаха да го изпратят в забвение, но жаждата му за реванш надделя над усилията им.

[caption id="attachment_328364" align="aligncenter" width="300"]Занев оцеля в Сървайвър Един поучукан, но все пак оцелял Робинзон Крузо[/caption]

В същото време в „Нага” цари разединение. Явор Зайн се превърна в четвъртата жертва на Йори. Поразяващата уста на племето (и най-охулваната във форумите) спечели дуела между двамата. При завръщането си обаче Йори беше далеч по-малко арогантна и дори направи опит да бъде мила с противниковия лагер.

При обединението на племената обаче осъзна, че не само нейните съотборници я смятат за гигантски дразнител. Бърканичков защити честта на футболистите и победи всички в интелектуален двубой. Като награда получи първия имунитет в обединеното племе на „Сървайвър” – Кхмер.

[caption id="attachment_328365" align="aligncenter" width="300"]Явор отпадна от Сървайвър Йори изгаси факлата и на другия алфа - мъжкар: Явор[/caption]

Освен тотема за неприкосновеност, Бърканичков имаше възможността да прати на самотен остров избран играч, който да не празнува с останалите. Без храна, вода и купон, естествено, остана Йори.

Лютата еколожка от Левски се закани да закачи и скалпа на Бърканичков на пояса си. В същото време Агонцев и компания не се поучиха от грешките си и поляха Обединението с прилична доза алкохол.

Дори подпийнал Занев успя да събере агитката на Марчо около себе си, Джаферович получи покана за коалиция от „Нага”, манекенката Деси пробва да омае младите мъже, а Агонцева смля Крум на сумо в пясъка.

Добре поне че Владо Карамазов им прати будисти за прочистване на енергията и пожелания за късмет, а не игра за елиминация. Поредната битка ще гледаме още в следващия епизод, когато ще може да видим отново Явор Зайн – фаворитът, който не можа да стигне до обединеното племе в „Сървайвър”.